Streda 27. 03. 2024 00:12:10 | Meniny má Alena

Autoturista bude čeliť následkom. Parkovať priamo pri Starom hrade sa nevypláca

Riaditeľ Združenia na záchranu Starého hradu – Castrum Warna, Rudo Mlích na svojom Facebookovom profile upozornil potenciálnych návštevníkov, aby turistiku na hrad radšej absolvovali bez svojho auta. Vodič z Turčianskych Teplíc, ktorý zaparkoval auto priamo pri hrade, bude čeliť následkom. Foto: Facebook / Martin Kleskeň

Juliana Krčulová|13. september 2022|10:00:01


Súvisiaci článok
„Pozor na zlodejov!“ varuje obec Konská svojich obyvateľov
Čítajte viac >

Rudo Mlích je riaditeľom Združenia na záchranu Starého hradu, ktorého víziou je chrániť a pokúsiť sa o čiastočnú obnovu hradu, ktorý sa vypína na pravom brehu rieky Váh pri obci Nezbudská Lúčka, nachádzajúcej sa neďaleko Strečna. Mlích na svojom Facebookovom profile upozornil potenciálnych návštevníkov Starého hradu, ak zbytočne nechcú čeliť problémom so zákonom, turistiku na hrad by mali absolvovať bez svojho auta.

„Chcem upozorniť tých, ktorí si dovolia jazdiť autom na Starý hrad a bez povolenia, cez NP Malá Fatra búdu odfotení a následne dokumentácia odovzdaná na riešenie Polícii SR. Nestrpíme, aby drzí hlupáci porušovali nastavené pravidlá a lozili tam kde nemajú. „Pozdravujeme“ do Turčianskych Teplíc. Príde pozdrav,“ napísal vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook riaditeľ Združenia na záchranu Starého hradu – Castrum Warna, Rudo Mlích.

305136157_6200175866678165_8429432852258816308_n.jpg Foto: Facebook / Rudo Mlích


Súvisiaci článok
V Trnovom zaznamenali pohyb neznámych podozrivých, ktorí obzerajú miestne domy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť