Streda 08. 05. 2024 05:15:36 | Meniny má Ingrida

September sa pre Dominiku nezačal najpríjemnejšie. Najprv jej vykradli auto, o pár dní jej ukradli bicykel

V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali o Dominike z Rajca, ktorej v uplynulých dňoch doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil horský bicykel značky Kellys fialovej farby s predným odpružením priamo z pivničných priestorov miestnej bytovky. Dominika nám však ďalej spomenula, že to nebolo po prvý raz, čo ju za tento mesiac okradli. Foto: ilustračné / Daniel Andraski na Pexels.com

Juliana Krčulová|12. september 2022|09:46:47


Súvisiaci článok
Buďte obozretní! Opätovné krádeže bicyklov zaznamenali už aj v Rajci
Čítajte viac >

Hneď v prvý septembrový deň si Dominika nechala svoje auto zaparkované vo Varíne na začiatku cyklistickej trasy na Chatu pod Suchým, odkiaľ sa vybrala na prechádzku. Keď sa v podvečerných hodinách k svojmu autu opäť vrátila, zostala šokovaná. Neznámy páchateľ jej v priebehu niekoľkých hodín, kým bola preč, vykradol auto bez poškodenia zámku.

„Vo štvrtok 1. septembra 2022, vo Varíne na začiatku cyklistickej trasy na Chatu pod Suchým mi niekto vykradol auto. Auto som zaparkovala okolo pól 12 a určite som ho zamkla. Keď sme sa vrátili k autu, okolo pól 5 poobede, zistila som, že auto je vykradnuté. Páchateľ otvoril auto bez poškodenia zámku, takže pravdepodobne použil „rušičku“ po uzamknutí auta. Z auta mi zmizli korčule, turistické topánky a kabelka s peňaženkou, vodičským preukazom a inými osobnými vecami. Veci boli však uložené v kufri. Parkovisko je v blízkosti rodinného domu, avšak nikto si nevšimol nič podozrivé a taktiež nebolo vykradnuté iné auto z parkoviska,“ ozrejmila našej redakcii okradnutá Dominika.

1.jpg Foto: Google Maps / približne označené, kde si Dominika nechala zaparkované svoje auto


Súvisiaci článok
Online informácia o aktuálnych čakacích dobách na Klientskom centre v Žiline už viac nebude iba hudbou budúcnosti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť