Piatok 10. 05. 2024 08:46:49 | Meniny má Viktória

Online informácia o aktuálnych čakacích dobách na Klientskom centre v Žiline už viac nebude iba hudbou budúcnosti

Návštevníci Klientskeho centra v Košiciach môžu od polovice augusta sledovať prostredníctvom webovej kamery aktuálne volané poradové čísla aj z pohodlia domova, čím sa úspešne vyhnú zdĺhavému čakaniu na vybavenie. Redakcii SP 21 sa podarilo zistiť, či sa rovnakej lukratívnej vymoženosti dočkajú aj návštevníci Klientskeho centra v Žiline. Foto: ilustračné / Facebook / Tomáš Kvaššay

Juliana Krčulová|9. september 2022|16:30:01


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú majiteľa nájdeného čierneho bicykla v supermarkete Billa
Čítajte viac >

Okresný úrad Košice na svojom profile na sociálnej sieti Facebook v polovici minulého mesiaca informoval o novinke v podobe spustenia LIVE STREAM aktuálneho poradia Klientskeho centra Košice. Každý pracovný deň, počas úradných hodín KC, môžu návštevníci sledovať prostredníctvom webovej kamery aktuálne volané poradové čísla. LIVE STREAM je vysielaný prostredníctvom Facebookovej stránky Okresný úrad Košice.

„Uvedomujeme si, že čakacie doby pri vybavovaní niektorých životných situácií sú dlhé. Preto sme sa rozhodli aspoň takouto formou pomôcť klientom, ktorí čakajú na vybavenie. Veríme, že aspoň takto sa nám podarí, aby ste počas čakania mohli si odbehnúť do obchodu alebo na kávičku a zároveň nezmeškali svoje poradie,“ informoval Okresný úrad Košice vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

299803135_371631705144755_5004442987590958924_n.jpg Foto: Facebook / Okresný úrad Košice

Redakcia SP 21 oslovila tlačový odbor Kancelárie ministra vnútra, Romana Mikulca s otázkou, či sa aj návštevníci Klientskeho centra Žilina môžu rovnako tešiť na takúto vítanú novinku. Z tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra nám prišla takáto odpoveď:

„Ministerstvo vnútra plánuje zverejňovať informáciu o čakacích dobách na všetkých klientskych centrách online. Pracujeme na modernizácii technického vybavenia vyvolávacieho systému a zároveň chystáme úpravu jeho aplikačnej časti, ktorá prinesie občanom množstvo nových služieb,“ informoval našu redakciu tlačový odbor Kancelárie ministra vnútra.


Súvisiaci článok
Žilinčanky navštívili Egypt: Dovolenkári nepotrebujú ani jeden zmenený dolár, všade zaplatíte eurom (FOTO + VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť