Piatok 10. 05. 2024 17:51:37 | Meniny má Viktória

V Petroviciach spadlo malé lietadlo do stajne, oboch pasažierov odviezli do nemocnice

V Petroviciach sa zrútilo lietadlo a narazilo do ovčína. Ten mal začať horieť. Dvaja mladíci, ktorí boli údajne na palube, mali lietadlo opustiť. Podľa polície oboch odviezli záchranári do nemocnice. FOTO: Polícia SR

Michal Filek|6. september 2022|20:38:54

O nehode informoval Hasičský a záchranný zbor. Podľa nich mali na mieste zasahovať tri hasičské autá a šesť hasičov. Okrem toho boli na mieste aj dobrovoľní hasiči z Petrovíc.

Polícia len pred malou chvíľou uviedla, že dnes okolo 18.30 boli vyslané všetky záchranné zložky k havárii malého lietadla, ktoré spadlo v katastrálnom území obce Petrovice, okres Bytča a ktoré následne začalo horieť.

"Pri páde sa zranili dvaja muži. Obaja muži boli prevezení do nemocnice na ošetrenie. Na miesto sa presúvajú aj pracovníci Leteckého a námorného vyšetrovacieho úradu. Príčina tohto pádu je nateraz v štádiu vyšetrovania," uviedla polícia na svojom Facebooku.

Portál tvnoviny.sk priniesol správu, že havarované lietadlo sa malo zrútiť na stajňu koní, ktoré však v tom čase boli vonku.

Správu budeme aktualizovať.


Súvisiaci článok
Železnice Slovenskej republiky evidujú za posledné obdobie až dvanásť smrteľných zrážok vlaku s osobami. Vyzývajú cestujúcich k zvýšenej opatrnosti!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť