Streda 24. 04. 2024 07:19:36 | Meniny má Juraj

Dopravná nehoda medzi obcami Krivá a Podbiel si vyžiadala život tridsaťtriročného muža

V pondelok 8. augusta 2022 okolo deviatej hodiny večer došlo na ceste prvej triedy číslo 59 medzi obcami Krivá a Podbiel k dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život tridsaťtriročného muža. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|9. august 2022|13:15:08


Súvisiaci článok
Šesťdesiatročný muž skončil s autom v miestnom potoku. V dychu mal takmer dve a pol promile
Čítajte viac >

Podľa informácií od hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej, bolo doteraz na základe vykonaného vyšetrovania zistené, že dvadsaťročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Mercedes v smere od obce Podbiel na obec Krivá.

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim osobným motorovým vozidlom značky Peugeot, ktoré viedol v smere od obce Krivá 33-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 33-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. 20-ročný vodič a traja spolujazdci boli po dopravnej nehode prevezení na ošetrenie. Alkohol u dvadsaťročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva,“ uviedla Kremeňová.

foto 1.JPG

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú podľa žilinských policajtov predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Policajti počas dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody cestnú premávku riadili a usmerňovali striedavo do voľného jazdného pruhu.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Prípad podozrivého muža na sivom BMW v Porúbke je vyriešený. Bol to hoax!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť