Kulinárska cesta do Talianska začne čoskoro
Podujatie v žilinskom Martinuse sa uskutoční už v utorok 19. novembra o 18:00 hodine. Príďte si vychutnať besedu s famóznym autorom a šéfkuchárom, posedieť v obklopení kníh, kávy a dozvedieť sa niečo o talianskej kuchyni. Podujatie zverejnili zástupcovia kníhkupectva na sociálnej sieti.
„Sardínsky šéfkuchár Andrea Enu, známy svojimi vychýrenými reštauráciami na Slovensku, prináša svoje umenie priamo do vašej kuchyne. Do svojej prvej kuchárskej knihy vybral recepty, ktoré ulahodia každému, kombinuje v nich autentické chute s lokálnymi surovinami,“ priblížili zástupcovia Martinusu na Facebooku.
Talentovaný šéfkuchár vás vo svojej knihe naučí, ako môžete pripraviť pravé talianske cestoviny či dokonalé rizoto. Vždy pritom dbá na jednoduchosť a čerstvosť, ktoré sú pri príprave talianskych jedál kľúčové.
Zdroj: Facebook/Martinus
Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť