Pondelok 28. 10. 2024 17:23:54 | Meniny má Dobromila

Inšpirujte sa: Strašidelné halloweenske recepty, ktoré by nemali chýbať na žiadnej párty

Sviatok Halloween je za dverami a vy neviete, čo by ste si počas tohto strašidelného dňa upiekli či navarili? Ste na správnom mieste. Pokračujte v čítaní, pretože v tomto článku sa dozviete recepty, ktoré by nemali chýbať na žiadnom halloweenskom večierku či párty.

Radka Kostánová|26. október 2024|17:00:31

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Tradičné halloweenske zvyky, ktoré k tomuto sviatku patria. Poznáte tie najznámejšie?
Čítajte viac >

Patríte k milovníkom Halloweenu? Potom sa vám rozhodne budú páčiť recepty, ktoré odhalíte v tomto článku. Nájdete v ňom strašidelné, ale zároveň chutné jedlá, ktoré vyčarujú úsmev na tvári každému, kto ich ochutná.

5 halloweenskych dezertov

V prvom videu sa dozviete, ako na prípravu 5 halloweenskych dezertov. Pripravíte si pochutiny, ktoré by nemali chýbať na žiadnom stole. Medzi nimi nájdete vtipné zuby, múmie, pavúkov a iné. Vyčarujete ich rýchlo, lacno a jednoducho. Sú z bežne dostupných surovín.

Halloweenska zábava pre deti

V nasledujúcom videu nájdete skvelé jedlá a desiaty pre malé deti. Pokiaľ máte doma najmenších pomocníkov, ktorí chcú Halloween oslavovať, môžete sa do nich smelo pustiť. Nájdete v ňom postup na netopiere, múmie, metly, tekvičky z mandarínky a mnoho iného. Zabavíte sa aj vy, aj vaše ratolesti.

Šialená halloweenska večera

Ak robíte halloweensku večeru pre dospelých, inšpirovať sa môžete aj týmto videom. V ňom nájdete tipy na to, ako vyčarujete strašidelnú večeru, ktorá všetkých ohromí. Vyľakáte priateľov, no zažijete pri tom veľmi veľa zábavy.

Kompletné halloweenske menu

Pokiaľ si trúfate, môžete na párty pripraviť celé halloweenske menu. Inšpiráciou vám môže byť posledné video, v ktorom nájdete tipy od prípitku až po neodolateľný dezert.


Súvisiaci článok
Pestrá mozaika Halloweenu: Ako sa oslavuje v rôznych častiach sveta?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť