Utorok 22. 10. 2024 11:34:05 | Meniny má Sergej

Žilinskí Vlci zabojujú o zlepšenie reputácie na ľade tímu HK 32 Liptovský Mikuláš

Hokejisti tímu HK 32 Liptovský Mikuláš získali prvé víťazstvo sezóny, keď v piatok 18. októbra porazili Duklu Trenčín 3:2. Aktuálne sú na desiatej priečke Tipos extraligy so 7 bodmi. Naopak, nováčik zo Žiliny, so 14 bodmi a deviatou priečkou, utrpel na začiatku víkendu vysokú prehru 2:7 proti Zvolenu. Dnešný zápas proti Liptákom je preto príležitosťou na zlepšenie ich reputácie.

Juliana Krčulová|20. október 2024|10:00:02

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Začiatok novembra bude v znamení finále JOJ Šport Slovenského pohára. Vlci spoznali zdatného súpera
Čítajte viac >

Hokejisti tímu HK 32 Liptovský Mikuláš si v piatok 18. októbra pripísali svoje prvé víťazstvo sezóny za tri body, keď na domácom ľade tesne porazili Vojakov z Dukly Trenčín 3:2. Aktuálne majú na konte 7 bodov, negatívne skóre 25:41 a v tabuľke Tipos extraligy sú po jedenástich kolách na desiatej priečke.

Nováčik zo Žiliny sa môže pochváliť dobrým štartom sezóny, so 14 bodmi a skóre 33:40 zastáva aktuálne deviatu priečku v tabuľke po dvanástich odohratých stretnutiach. Posledný zápas však žilinských Vlkom nevyšiel podľa predstáv. Na ľade domácich zvolenských Rytierov schytali vysokú porážku, keď prehrali 2:7. V dnešnom stretnutí proti Liptákom sa budú snažiť zlepšiť si reputáciu.

„Nemyslím si, že sme mali zlý vstup do zápasu. V prvej tretine mal síce Zvolen viac šancí, ale boli sme v zápase a vytvorili sme si príležitosti, mali sme puk na hokejke. Rozhodujúca bola päťminútová presilovka v druhej tretine, kedy sme inkasovali tri góly. Mali sme šancu vrátiť sa do zápasu následne pri presilovke o dvoch hráčov, ale sami sme sa pripravili o výhodu vylúčením. Tím klesol na duchu a nevedeli sme sa vrátiť do hry. Faul Šimona Betáka nebol úmyselný, jednoducho také veci sa stávajú. Dúfam, že Michal Beňo bude v poriadku. Musíme sa vrátiť na zem a pracovať každé striedanie celých 60 minút,“ vyjadril sa po piatkovom zápase Milan Bartovič, tréner DOXXbet Vlci Žilina.

460959898_1073367898121953_5700893287801968281_n.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Na lavičke Liptákov nastali za posledné dni zmeny, a to konkrétne na pozícii asistenta trénera. Do tímu HK 32 Liptovský Mikuláš prišiel Richard Stehlík. Klub o tom informoval na oficiálnom webe.

„S radosťou vám oznamujeme, že k nášmu tímu sa na pozíciu asistenta trénera pridáva Richard Stehlík. Prináša bohaté skúsenosti zo svojej úspešnej hráčskej kariéry, ktoré teraz zužitkuje na trénerskej lavičke. Veríme, že jeho profesionálny prístup a hokejové skúsenosti nám výrazne pomôžu v ďalších zápasoch,“ uviedli zástupcovia hokejového tímu z Liptova.

V rámci 12. kola Tipos extraligy sa hráči DOXXbet Vlci Žilina predstavia v Liptovskom Mikuláši už dnes 20. októbra o 17:00 hodine. Zápas je možné sledovať na platforme JOJ play alebo Tipsport.


Súvisiaci článok
Víťazná vlna Zvolena pokračuje: Rytieri zdolali nováčika zo Žiliny vysoko 7:2
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť