Sobota 28. 09. 2024 15:23:11 | Meniny má Václav

Staňte sa súčasťou hokejovej komunity v Ružomberku: Príďte si užiť šport a zábavu na podujatí Deti na hokej

Mestský hokejový klub Ružomberok v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja pozývajú všetky deti vo veku od 4 do 9 rokov, dievčatá do 10 rokov, a ich rodičov na podujatie „Deti na hokej“. Na tomto podujatí budú mať možnosť vyskúšať si prvé kroky na ľade pod vedením profesionálnych trénerov a zažiť deň plný radosti a pozitívnych emócií.

Juliana Krčulová|28. september 2024|11:00:03

Zdroj: hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
Cyklisti si dajú poriadne do tela. Ružomberské schody preveria ich kondíciu aj zručnosť
Čítajte viac >

Deti na hokej: Zažite radosť a zábavu na ľade

Mestský hokejový klub Ružomberok v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja pozývajú všetky deti vo veku od 4 do 9 rokov, dievčatá do 10 rokov, a ich rodičov na podujatie „Deti na hokej“, kde im predstavia a ukážu, ako budú vyzerať prvé kroky dieťaťa na ľade.

„Cieľom podujatia je zážitok pre tých najmenších a ich rodičov s výhľadom ich prilákania a znáborovania na skúšobné tréningy a následne ich vtiahnutie do hokejovej komunity – prihlásenie do ku nám do klubu,“ uviedli zástupcovia MHK Ružomberok v príspevku na sociálnej sieti.

0D5A1136.jpg Zdroj: hockeyslovakia.sk

Počas náborovej aktivity si deti podľa ich slov hravou formou vyskúšajú, čo všetko hokej ponúka. Pod vedením profesionálnych trénerov urobia svoje prvé korčuliarske kroky a zistia, že tento šport je stelesnením zábavy, radosti a pozitívnych emócií.

„Zážitok znásobí bohatý program plný zábavných cvičení. Nepochybujeme o tom, že po ich absolvovaní získajú vaše ratolesti zanietenie pre najpopulárnejší šport na Slovensku. Na začiatok deti nemusia vedieť korčuľovať. Stačí im odhodlanie a chuť športovať,“ doplnili.

Čo si potrebujete priniesť?

  • korčule – ak nemáte, môžete si ich požičať od klubu,
  • prilbu - môže byť aj cyklistická alebo lyžiarska,
  • rukavice - hokejové, lyžiarske alebo zimné,
  • teplé oblečenie.

Svoje ratolesti môžete na podujatie Deti na hokej, ktoré sa uskutoční v nedeľu 29. septembra od 10:00 do 11:00 hodiny na zimnom štadióne v Ružomberku, prihlásiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Jesenný výstup na skalný Budzogáň: Ak máte turistiku v krvi, nenechajte si ho ujsť
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť