Štvrtok 19. 09. 2024 23:21:57 | Meniny má Konštantín

Skupina Para zverejnila termíny jesenného turné. Koncert odohrá aj v Dolnom Kubíne

Skupina Para vydala vo februári tohto roka ôsmy štúdiový album Pre všetko okolo nás.

TASR|19. september 2024|16:00:02

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/PARA - Brutalna Zostava

Súvisiaci článok
Milovníci kávy, mliečnych nápojov a čajov sa opäť stretnú pod jednou strechou: Žilinský festival kávy bude plný prekvapení
Čítajte viac >

Ponúka na ňom desať piesní, ktoré predstaví na jesennom Pre všetko okolo nás Tour 2024. Tlačovú agentúru Slovenskej republiky informoval PR manažér Marek Kučera.

Prvý koncert odohrá v sobotu 19. októbra v Trenčíne, ďalšími zastávkami budú v pondelok 21. októbra Praha, v utorok 22. októbra Brno, v piatok 25. októbra Dolný Kubín, v sobotu 26. októbra Zvolen, vo štvrtok 31. októbra Košice, v piatok 1. novembra Humenné, v sobou 2. novembra Prešov, v stredu 6. novembra Bratislava, v piatok 8. novembra Banská Bystrica a v sobotu 9. novembra Rimavská Sobota.

Sme koncertná kapela, ktorá má už skoro tri dekády tých najlepších fanúšikov, akých si skupina môže len priať. Vďaka nim a vzájomnej energii je každý náš koncert akýmsi sviatkom. Zbožňujeme byť na pódiu i pod ním v dave priamo s našimi fans a spoločne spievať jednotlivé piesne. Veľmi sa na turné a všetky tieto okamihy tešíme," hovorí spevák Lasky.

Paru na turné bude sprevádzať Bad Karma Boy, ktorá plánuje na koncertoch odohrať aj piesne zo svojho pripravovaného štvrtého albumu.

Členovia Bad Karma Boy sú naši dlhoroční priatelia, radi s nimi trávime čas na pódiu i mimo neho. Sú súčasťou našej Para rodiny. Medveď, okrem toho, že je náš bývalý člen, bol hosťom aj na všetkých troch bratislavských krstoch. Odohrali sme spoločne už množstvo koncertov a veľmi sa tešíme na tie, ktoré nás v októbri a novembri čakajú," zhodli sa členovia skupiny Para.

Fanúšikovia sa na každom koncertnom turné môžu tešiť nielen na piesne z ostatného albumu, ale aj na výber toho najlepšieho z histórie skupiny.


Súvisiaci článok
Festival Rodina s úsmevom vyčaroval úsmev na tvárach a šťastie do sŕdc!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť