Utorok 17. 09. 2024 23:55:22 | Meniny má Olympia

Strašidelný nález na Liptove: Neter našla svojho strýka bez známok života

Policajti zo Žilinského kraja preverujú v týchto dňoch okolnosti úmrtia 56-ročného Milana z Ploštína. Jeho neter ho našla bez známok života. Nedalo sa mu pomôcť.

Radka Kostánová|12. september 2024|14:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Súvisiaci článok
Mladík s plynovým revolverom ukradol z herne 1 300 eur: Súd ho poslal za mreže
Čítajte viac >

Mužovi nedokázali pomôcť ani záchranári

O mrazivom prípade informovala Televízia JOJ vo svojej reportáži. Policajti na Liptove vyšetrujú úmrtie muža, ktorého našla ležať na zemi jeho rodina. Prípad sa stal v podvečerných hodinách.

Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky pre TV JOJ uviedla, že k 56-ročnému mužovi vyslal operátor tiesňovej linky 155 ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Pacientovi, žiaľ, už záchranári nedokázali pomôcť a museli konštatovať úmrtie.

Podľa informácií od TV JOJ 56-ročný muž býval v rodinnom dome so svojím bratom. Nájsť ho mala jeho neplnoletá neter, avšak detaily a okolnosti mužovho úmrtia v Ploštíne preverujú aj policajti.

1fa12b5f-a97c-4acf-92a5-cff668fa1aaa.jpeg Zdroj: noviny.sk

Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia

Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, pre TV JOJ doplnila, že na miesto prípadu bol privolaný obhliadajúci lekár, ktorý ako príčinu úmrtia určil vykrvácanie. U nebohého však bude vykonaná ešte súdna pitva, ale všetko nasvedčuje tomu, že 56-ročný Milan si vážne zranenie nohy spôsobil pri manipulácii s kosačkou a zrejme nemal toľko síl, aby si privolal pomoc.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia Liptovský Mikuláš, v súvislosti s uvedenou udalosťou, začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, ako aj presné príčiny úmrtia 56-ročného muža, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania, dodala Šefčíková.


Súvisiaci článok
Polícia upozorňuje na obmedzenia premávky: Medzi Ružomberkom a Martinom odstraňujú následky nehody
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť