Pondelok 16. 09. 2024 11:57:44 | Meniny má Ľudmila

Pomôžte nájsť domov hravej sučke Saške. Je viac ako pripravená na nový začiatok

Saška je akčná sučka, ktorá aktuálne hľadá svoju novú rodinu. Od jari tohto roka sa nachádza v Útulku Žilina. Jej vzťah s inou ľudskou bytosťou je nevyhnutný a túži byť hravým a zábavným spoločníkom v novej komunite. Svieži začiatok jej určite zabezpečí kvalitný život.

Michal Szentivanyi|4. september 2024|11:00:02

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Hľadá sa domov pre Bena: Psíka s energiou a láskou na rozdávanie
Čítajte viac >

Saška sa narodila v apríli 2021 a aktuálne váži 24 kilogramov. V Útulku Žilina je od štvrtka 25. apríla 2024.

„Saška je u nás už niekoľko mesiacov a hoci nám veľmi prirástla k srdcu, vieme, že jej skutočné šťastie spočíva v nájdení milujúceho domova, kde by mohla byť stredobodom pozornosti. Od štvrtka 25. apríla 2024, kedy Saška prišla do našej starostlivosti, sme mali možnosť spoznať jej temperament a nekonečnú lásku k ľuďom. Keby mohla, zavesila by sa na človeka a nikdy by ho nepustila. Je to naozaj veľký maznák, ktorý miluje byť v centre diania a rozdávať lásku na všetky strany," uviedli dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Zástupcovia z útulku o Saške prezradili, že jej povaha je akčná a je veľmi pravdepodobné, že jej predkovia pochádzali z plemena husky.

„Žiadny plot pre ňu nie je prekážkou, takže budúci majiteľ by mal byť pripravený na jej dobrodružnú povahu. Napriek tomu, že má v sebe túto divokú stránku, so psami aj sučkami vychádza bez problémov a má s nimi veľmi priateľský vzťah. Saška je pripravená na nový začiatok – je čipovaná, vakcinovaná, odčervená, odblšená a kastrovaná. Jej nový domov by mal byť plný lásky a pozornosti, ktoré jej budúci majiteľ bude schopný poskytovať. Ak hľadáte verného a kontaktného parťáka, ktorý bude pri vás stáť v dobrom aj zlom, Saška je ten pravý spoločník pre vás," doplnili kompetentní zo žilinského útulku.

V prípade záujmu o adopciu Sašky, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Z útulku do nového domova: Nuty s nežnou dušou čaká na svoju rodinu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť