Štvrtok 19. 09. 2024 16:42:39 | Meniny má Konštantín

Majstrovstvá Európy v zjazde: Najrýchlejším Slovákom bol Adam Rojček z Liptova

Portál biker.sk na svojom webe informoval, že na Majstrovstvách Európy v zjazde v roku 2024 v Champéry bol najrýchlejší zo Slovákov Adam Rojček z Liptovského Mikuláša.

Radka Kostánová|13. august 2024|17:00:03

Zdroj: Instagram/adam.rojcek

Súvisiaci článok
Slovenské vodnopólistky rozjasali krajinu. Pohár vo Vrútkach totálne ovládli a zahraničným súperom nedali šancu
Čítajte viac >

V uplynulých dňoch sa konali Majstrovstvá Európy v zjazde v Champéry. Víťazmi sa stali Andreas Kolb a Lisa Baumann, zo Slovákov bol najrýchlejší Adam Rojček z Liptova.

Portál biker.sk na svojom webe informoval, že v silnej konkurencii do pretekov nastúpilo aj trio slovenských elitných zjazdárov – Adam Rojček, Rasťo Baránek a Denis Kohút. Najlepší čas však dosiahol Lipták Adam Rojček. Skončil na 32. mieste.

Adam Rojček opísal svoje dojmy z pretekov na sociálnej sieti Instagram. 32. miesto na najťažších Majstrovstvách Európy na akých som bol! Výsledok na strieľanie šampusu nie je, ale pre mňa je to malá výhra. Konečne som išiel najlepšie ako viem, s jazdením na hrane, ale hlavou v kľude a už som aj zabudol aké to je. Extrémne nabitá štartovka, brutálna trať, veľmi veľa vrutľníkov, ale odchádzam s pocitom, že začínam sezónu teraz. Champéry, bolo mi cťou,“ skonštatoval pod videom, ktoré uverejnil na Instagrame.

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Vášniví bežci si užili skvelý športový zážitok. Už 41. ročník Rajeckého maratónu privítal rekordný počet pretekárov (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť