Streda 18. 09. 2024 07:38:31 | Meniny má Eugénia

Útočník Igor Safaralejev sa dohodol na spolupráci s prvoligovým klubom (AKTUALIZOVANÉ)

29-ročný útočník Igor Safaralejev má momentálne s Vlkmi uzatvorenú viacročnú zmluvu, spadá teda do kvóty zahraničných hráčov. Zástupcovia žilinského hokejového klubu podľa dostupných informácií aktuálne rokujú s tímami v SHL v rámci hosťovania a striedavých štartov, kde očakávajú, že Safaralejev bude jeden z hlavných lídrov tímu.

Juliana Krčulová|11. júl 2024|09:59:58

Zdroj: Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Od Vlkov smerom na východ. Žilinský obranca Jakub Pišoja začne novú sezónu v Humennom
Čítajte viac >

Ruský hokejový útočník Igor Safaralejev, ktorý mal v uplynulej sezóne bilanciu 55 zápasov (19+31), sa dohodol na spolupráci s prvoligovým klubom HC 19 Humenné. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

„29-ročný kreatívny útočník s vynikajúcou strelou, bude opäť hájiť humenské farby! Igor počas svojej kariéry bol už 3x lídrom tímov, ktoré bojovali o postup do extraligy a podarilo sa mu to s Michalovcami, Humenným a Žilinou. Taktiež získal 3x slovenský pohár a my veríme, že si to v nasledujúcej sezóne opäť zopakuje u nás!“ pochválil sa klub vo svojom príspevku.

AKTUALIZOVANÉ 11. JÚLA o 11:30 hodine:

Zástupcovia DOXXbet Vlci Žilina na svojich sociálnych sieťach doplnili, že Igor Safaraleyev má momentálne s Vlkmi viacročnú zmluvu, spadá teda do kvóty zahraničných hráčov. „Aktuálne rokujeme s tímami v SHL v rámci hosťovania a striedavých štartov, kde očakávame, že bude Igor jeden z hlavných lídrov tímu. Faktom je, že najďalej v rokovaniach sme s tímom HC 19 Humenné. Všetkých vás budeme informovať hneď ako celú vec uzavrieme a hosťovanie bude oficiálne potvrdené a zaevidované. Momentálne je stále hráčom DOXXbet Vlci Žilina,“ uviedol klub vo svojom príspevku.

Ako svoj prestup okomentoval Safaralejev sa dozviete vo videu nižšie:


Súvisiaci článok
Slováci zámorskému súperovi v predĺžení nestačili. Kanadská hokejbalová šestnástka si zo Žiliny berie zlato (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť