Piatok 05. 07. 2024 03:09:49 | Meniny má Cyril, Metod

Čo si zbaliť na dovolenku? Toto je 7 vychytávok, ktoré vám ju uľahčia

Chystáte sa na dovolenku a máte strach z balenia? Teraz už nemusíte. Pripravili sme si pre vás 7 tipov, ktoré by ste doma určite nemali zabudnúť. Uľahčia vám dovolenku a poriadne sa zabavíte.

Radka Kostánová|2. júl 2024|12:00:18

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Najčastejšie chyby dovolenkárov: Čo si treba skontrolovať pred odletom?
Čítajte viac >

Obdobie dovoleniek je tu. S ním často prichádza aj panika, čo všetko si na dovolenku pobaliť, na čo nezabudnúť a čo nebude potrebné.

Pripravili sme si pre vás zoznam siedmych vecí, ktoré sú skvelé vychytávky a vašu dovolenku uľahčia. Vďaka tomu sa zabavíte, strávite pekný čas s rodinou a oddýchnete si.

Vodotesné puzdro na mobil

Pokiaľ chcete zábery z vody alebo mať mobil pri sebe na pláži, vhodným výberom je vodotesné puzdro na mobil. Vďaka nemu sa nemusíte báť, že by sa vášmu telefónu niečo stalo počas toho, ako si vy užívate čas pri mori.

Cestovná silikónová tuba na krém

Táto vecička sa hodí najmä vtedy, keď cestujete na dovolenku lietadlom. Do tuby dáte toľko krému, koľko presne miniete a nemusíte so sebou nosiť celé veľké balenia. Navyše sa ani nestane, že by vám ho letisková kontrola zobrala.

skin-care-banner-concept-with-lotion.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Ventilátor do ruky

Ak viete, že na ubytovaní nie je klimatizácia a nechcete sa v izbe uvariť, zbaľte si so sebou aj ručný ventilátor. Je malý, nezaberie veľa miesta a môžete si zobrať aj na pláž, do stanu, na výlet, jednoducho hocikam, kam pôjdete a viete, že sú tam horúčavy.

m020t079_april1922_usb_fan_05.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Svietiaca šnúra na stan

Pokiaľ plánujete počas leta stanovačku alebo prespať v prírode, zoberte si so sebou svietiace šnúry na stan. Nikdy neviete, čo sa môže v lese stať, a vďaka šnúram, ktoré budú svietiť, vaše útočisko ľahko nájdete.

outlined-neon-digital-art-illustrations-backgrounds-stock-photos-images.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Organizér do kufra

Zobrať organizér do kufra na dovolenku je skvelý pomocník v tom, že si doň viete pekne poukladať veci a máte hotovo. Po príchode do hotela stačí organizér len vybrať, uložiť do skrine a ste vybalení. Výhodou je, že vaše veci budú po celý čas pekne zložené.

hands-holding-shirts-close-up.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Vodné zbrane

Ak sa chystáte na dovolenku s priateľmi alebo na chatu s kamarátmi, pribaľte určite aj vodné zbrane alebo balóny do vody. Táto aktivita oživí každý jeden voľný deň a zároveň sa schladíte. Či už ich použijete poobede alebo večer, je len na vás.

side-view-woman-spraying-water-from-gun-while-sitting-outdoors.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Ležadlo do vody

Drevené záhradné ležadlo pozná každý. Ale vedeli ste, že existuje aj ležadlo do vody? Nezaberie veľa miesta a vďaka nemu si na vode perfektne oddýchnete. Skúste si ho pribaliť a uvidíte, že neoľutujete.


Súvisiaci článok
Cestovanie s deťmi: Ako prispôsobiť cestovnú lekárničku?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť