Utorok 02. 07. 2024 05:36:59 | Meniny má Berta

Polícia zadržala 25-ročnú matku, ktorá zavraždila novorodenca v Rajci

V sobotu 15. júna vo večerných hodinách prijali policajti oznámenie o nájdení novonarodeného dieťaťa bez známok života v odkvapovej rúre na jednom z bytových domov v meste Rajec. Polícia matku zadržala.

Radka Kostánová|16. jún 2024|08:00:16

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com a Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Nepredstaviteľný čin pri materskej škôlke v Rajci. Našli telo novorodenca! (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, v tlačovej správe informovala, že v sobotu 15. júna vo večerných hodinách prijali policajti oznámenie o nájdení novonarodeného dieťaťa bez známok života v meste Rajec.

„Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá toto oznámenie žiaľ potvrdila. Po zabezpečení potrebných informácií sa podarilo podozrivú osobu zadržať. 25-ročná žena bola obmedzená na osobnej slobode a prevezená na policajný útvar k vykonaniu potrebných procesných úkonov, priblížila Šefčíková.

Zároveň si celú udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vražda novonarodeného dieťaťa matkou.

„Telíčko dieťaťa bude podrobené súdnoznaleckej pitve. Vzhľadom na to, že momentálne prebiehajú procesné úkony nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ dodala policajná hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Agresívny policajt na Liptove má na krku obvinenie. Po bitke v bare prišla zásadná dohra
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť