Štvrtok 04. 07. 2024 09:05:24 | Meniny má Prokop

Cesta pod Strečnom je opäť vyťažená. Polícia potvrdila vážnu nehodu, ktorá blokuje plynulú premávku

Rozsiahle kolóny vozidiel sa aktuálne tvoria na ceste prvej triedy pod Strečnom. Havarovalo tam osobné auto, ktoré blokuje jeden jazdný pruh.

TASR|14. jún 2024|17:22:50

Ilustračné foto. Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Dopravná nehoda v Rudine: Vodič narazil do oplotenia dvoch domov a plynovej prípojky. Z miesta nehody ušiel
Čítajte viac >

Polícia púšťa dopravu v úseku striedavo, potvrdila v piatok popoludní žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Podľa informácií zo Zelenej vlny RTVS sa vodiči v smere do Martina zdržia dve hodiny, v smere do Žiliny hodinu. Úsek motoristom odporúčajú obísť cez Terchovú. Policajná hovorkyňa pre TASR uviedla, že v súvislosti s dopravnou nehodou evidujú len ľahké zranenia.

„Dnes v poobedných hodinách došlo na ceste I/18 - Strečno k dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia v smere od mesta Martin na mesto Žilina z nezistených príčin prešiel na pravú krajnicu a narazil do zvodidiel. Následne prešiel do protismeru, kde narazil do brala a vozidlo zostalo prevrátené na ľavom boku," priblížila Šefčíková. Vodiča podľa nej previezli do nemocnice. Ďalšie okolnosti i presné príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania.

Polícia apeluje na vodičov a všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. „Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," dodala hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Kolízia Toyoty a Mercedesu vyústila v letecký prevoz zranenej do nemocnice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť