Utorok 02. 07. 2024 01:12:53 | Meniny má Berta

CFN YOUNG BLOOD napíše svoje druhé pokračovanie na Deň detí v martinskom Tulipe

Neuveriteľné pokračovanie jedinečnej akcie CFN YOUNG BLOOD už klope na dvere.

Juliana Krčulová|23. máj 2024|16:00:00

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Colosseum Fight Night

Súvisiaci článok
Nezmeškajte Colosseum Fight Night 4 v martinskom Amfiteátri: Máte poslednú šancu získať vstupenky za akciovú cenu
Čítajte viac >

Organizácia Colosseum Fight Night si na Deň detí pripravila druhé pokračovanie podujatia CFN YOUNG BLOOD. Už v sobotu 1. júna 2024 sa môžete tešiť na krásny deň plný detského smiechu, radosti, ale aj umenia bojových športov a mnoho ďalšieho.

„Tak, ako si mnohí z vás pamätajú jedinečnú akciu zo septembra 2023, tak aj tentokrát zažijete bojové športy úplne inak, ako ste zvyknutí. Organizácia CFN v spolupráci s obchodným centrom Tulip sľubujú nezabudnuteľný Deň detí s CFN, ktorý prinesie od 14:00 hodiny Cestu bojovníka pre najmenších, skákajúci hrad, kopu vynikajúceho jedla, ale najväčšou udalosťou dňa sú samotné amatérske zápasy,“ prezradila Sabína z tím CFN.

yb2.jpg Zdroj: Facebook/Colosseum Fight Night

Na druhom ročníku CFN YOUNG BLOOD sa návštevníci môžu tešiť od 17:00 hodiny na tlačovú konferenciu a staredowny zápasníkov, ktorí budú mať zápas na nadchádzajúcom podujatí organizácie – CFN 4. To sa na martinskom Amfiteátri uskutoční v sobotu 22. júna 2024.

„Zápasníci vám odpovedia na vaše zvedavé otázky, ale taktiež sa s vami radi vyfotia alebo prehodia pár slov. Od 18:00 hodiny organizácia uvádza začiatok amatérskych zápasov, pričom celé podujatie prebehne v duchu charitatívnych účelov,“ doplnila Sabína.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou ďalšieho zaujímavého podujatia z produkcie Colosseum Fight Night ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Galavečer Colosseum Fight Night 3 priniesol adrenalín, emócie a nové výzvy (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť