Piatok 26. 07. 2024 23:37:25 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Večer plný empatie: Nezmeškajte žilinský benefičný koncert pre autistov

Pridajte sa k nám na jedinečný večer plný empatie a hudby, kde každá melódia rezonuje s poslaním pomoci. Regionálne centrum autistov v Žiline srdečne pozýva na Benefičný koncert, ktorý sa uskutoční v stredu 29. mája 2024 v Dome odborov Žilina. Toto podujatie je viac než len koncert - je to most spájajúci hudbu s dôležitou sociálnou témou. Návštevníci budú mať možnosť nielen vychutnať si vystúpenia umelcov ako Martin Harich, Funky People a RocKids, ale aj podporiť dobrú vec nákupom unikátnych výrobkov vytvorených klientmi centra. Výťažok z predaja pôjde priamo na podporu ich ďalšej práce. Nechajte sa uniesť atmosférou, ktorá odráža silu komunity a podpory, a staňte sa súčasťou tejto dôležitej iniciatívy.

Juliana Krčulová|22. máj 2024|17:15:00

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com a domodborov.sk

Súvisiaci článok
Legendárna skupina Hex nosí Žilinu stále v srdci. Z ich spomienok vám pristane úsmev na tvári (VIDEO)
Čítajte viac >

Regionálne centrum autistov v Žiline organizuje Benefičný koncert, ktorý má za cieľ zvýšiť informovanosť o autizme a podporiť aktivity regionálneho centra. Koncert je otvorený pre širokú verejnosť a ponúka možnosť stráviť večer v príjemnej atmosfére, počúvajúc hudbu a zároveň sa dozvedieť viac o autizme a práci centra.

Návštevníci budú mať príležitosť prezrieť si a zakúpiť výrobky vytvorené klientmi centra, pričom výťažok z predaja pôjde na podporu ich ďalšej práce. Okrem toho bude zabezpečené i malé občerstvenie.

Podujatie je významné nielen preto, že poskytuje platformu pre zvyšovanie povedomia o autizme, ale tiež preto, že je prejavom podpory pre deti s autizmom, ich rodičov, dobrovoľníkov a zamestnancov centra, ktorí sa denne venujú pomoci týmto deťom.

beneficny_1080x1080.jpg Zdroj: Regionálne centrum autistov v Žiline

Benefičný koncert sa uskutoční v stredu 29. mája 2024 o 18:00 hodine v priestoroch Domu odborov v Žiline. Na koncerte sa predstavia umelci ako Martin Harich, Funky People a RocKids, ktorí svojou produkciou prispejú k charitatívnemu duchu večera.

Tento koncert je príležitosťou nielen na kultúrne obohatenie, ale aj na prejavenie solidarity a podpory komunite autistov a ich rodinám. Príďte a staňte sa súčasťou tejto dôležitej iniciatívy.

VSTUPENKY si môžete zakúpiť na recepcii Domu odborov v Žiline alebo prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Nová expozícia v Miestnom múzeu Turany mapuje cestu časom športových úspechov a tradícií
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť