Piatok 26. 07. 2024 16:24:00 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Justin Paukin: Žilinská značka oblekov s novými priestormi v centre mesta

Justin Paukin nie je len obyčajná značka oblečenia. Je to príbeh o slovenskom úspechu, odvážnom koncepte a poslaní šíriť eleganciu a sebavedomie medzi mužmi. Za krátky čas si získala srdcia slovenských pánov a stala sa synonymom pre moderné, kvalitné a cenovo dostupné obleky a voľnočasovú módu. V tomto článku sa dozviete viac o príbehu a novinkách zo sveta Justin Paukin a o jedinečnom koncepte, ktorý mení vnímanie módy a nakupovania oblekov na Slovensku.

Inzercia |23. máj 2024|12:00:15

Zdroj: justinpaukin.sk

Súvisiaci článok
Nenechajte si ujsť: Žilinský festival piva prichádza s bohatým programom!
Čítajte viac >

Z garáže k silnej značke

Príbeh Justin Paukin sa začal písať v roku 2017 v malej garáži v Žiline. Dávid Paučin, mladý podnikateľ s vášňou pre módu, videl dieru na trhu - chýbala mu značka, ktorá by ponúkala moderné, štýlové a cenovo dostupné oblečenie pre mužov. Tak sa zrodil Justin Paukin.

Začínali skromne, s ponukou 5 oblekov cez online obchod. No vďaka Dávidovej odhodlanosti, precíznosti a zameraniu na kvalitu si značka rýchlo získala priazeň zákazníkov. Dnes má Justin Paukin dve kamenné predajne v Žiline a Bratislave, ponúka širokú škálu oblekov, košiel a doplnkov a oblieka tisíce spokojných mužov po celom Slovensku.

DSC08899-HDR-Edit.jpg Zdroj: justinpaukin.sk

Jedinečný koncept

To, čo Justin Paukin odlišuje od konkurencie, je jej jedinečný koncept. Vďaka efektívnemu biznis modelu dokáže zákazníkovi ponúknuť produkty prémiovej kvality za primeranú cenu a to vrátane nadštandardného prístupu a servisu.

Justin Paukin kladie skutočne veľký dôraz na individuálny prístup k zákazníkom. V ich predajniach sa stretnete s ochotným a skúseným personálom, ktorý vám poradí s výberom obleku a pomôže vám vytvoriť dokonalý outfit pre akúkoľvek príležitosť. Na výber je z desiatok rôznych strihov a veľkostí. A k dispozícií je aj skúsený krajčírsky tím, ktorý outfit doladí presne na mieru zákazníka. Aby ste sa pri skúšaní na predajni cítili skutočne ako králi a dopriali si ten skvelý pocit starostlivosti, odporúčame rezerváciu termínu vopred.

DSC02256-Edit-2x3.jpg Zdroj: justinpaukin.sk

Justin Paukin nie je len oblečenie, je to životný štýl

Pre Dávida Paučina a jeho tím nie je Justin Paukin len značka oblečenia. Je to životný štýl, ktorý vyjadruje sebavedomie, eleganciu a moderný prístup k móde. Justin Paukin chce, aby sa muži cítili skvele vo svojej koži a aby im oblečenie dodalo silu a odhodlanie dosiahnuť svoje ciele.

Justin Paukin už dávno nie je len o oblekoch. Značka sa zameriava aj na voľnočasovú, každodennú módu a smart casual módu. V ponuke nájdete tričká, polokošele, nohavice, svetre a saká, ktoré vám pomôžu vyzerať štýlovo a cítiť sa pohodlne v každej situácii. Napríklad v poslednej dobe sa stali veľmi populárnymi stretchové jersey košele. Ten komfort pri ich nosení je priam neopísateľný.

MAD09102-Edit-web.jpg Zdroj: justinpaukin.sk

Nové kapitoly v žilinskom príbehu

V roku 2024 sa pre značku Justin Paukin začala písať nová kapitola, ktorá prináša nový začiatok v jej rodnom meste. Značka sa presťahovala do nového, moderného priestoru v centre Žiliny vo Farskej uličke, s dokonalým výhľadom na dominantu mesta. V tejto štýlovej predajni si zákazníci vychutnajú jedinečný nákupný zážitok.

Presťahovanie do nových priestorov je pre Justin Paukin dôležitým míľnikom. Značka tak potvrdzuje svoje silné postavenie na trhu a odhodlanie prinášať mužom to najlepšie oblečenie a servis. Nová predajňa je odrazom moderného a sebavedomého ducha značky, ktorá kladie dôraz na kvalitu, eleganciu a individuálny prístup.

DSC08881-HDR-Edit.jpg Zdroj: justinpaukin.sk

Návštevníci predajne Justin Paukin sa môžu tešiť na:

  • Priestranné a moderné prostredie
  • Široký výber oblekov, košieľ, doplnkov a voľnočasovej módy
  • Odborné poradenstvo od ochotného personálu
  • Príjemnú atmosféru
  • Jedinečný výhľad na dominantu mesta

Justin Paukin hrdým partnerom Vlkov Žilina!

Teší nás, že od tejto sezóny obliekame realizačný tím hokejistov Vlci Žilina. Zdieľame rovnakú vášeň pre víťazstvo, moderný prístup a snahu o dosiahnutie najvyšších cieľov. Veríme, že naše oblečenie im dodá silu, sebavedomie a štýl na ľade aj mimo neho. Partnerstvo s Vlkmi Žilina je pre nás skvelou príležitosťou spojiť sa s ďalšou silnou značkou z nášho regiónu a osloviť tak ešte širšie publikum.

DSC08977-HDR.jpg Zdroj: justinpaukin.sk

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Justin Paukin.


Súvisiaci článok
Veselí šašovia, maskot Alex a kráľ Julien, či tanečníčky v štýle Brazília: Oslávte Medzinárodný deň detí v OC Dubeň Žilina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť