Piatok 26. 07. 2024 14:56:31 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na tento týždeň: Niektoré znamenia sa môžu obávať konfliktov, iné tešiť z lásky

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|13. máj 2024|20:00:01

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na máj: Čo čaká jednotlivé znamenia v milostnej oblasti?
Čítajte viac >

Baran

Baranovi sa tento týždeň stane niečo neriešiteľné, preto môže pociťovať mierny stres. Ak budú jeho problémy veľké, bude lepšie, keď nechá chvíľu všetko tak a psychicky si oddýchne. Rozvaha a pokoj mu prinesú lepšie výsledky. Pokiaľ taký nebude, môže sa obávať konfliktov.

Býk

Býka čaká veľa povinností, no najprv by si mal utriediť svoje myšlienky. Vďaka tomu sa bude vedieť lepšie sústrediť a zažije veľa zážitkov. Neoddýchne si ani počas víkendu, lebo si ho počká upratovanie domácnosti a stretnutie s priateľmi.

Blíženci

Pre človeka v znamení Blížencov problémy tento týždeň prestanú existovať. Musí však byť blízko pri rodine a priateľoch, ktorí ho budú držať v dobrej nálade. Keď si užije optimistický týždeň, podarí sa mu v najbližšej dobe splniť všetky ciele.

Rak

Rak by sa tento týždeň nemal púšťať do ničoho, na čo nemá náladu. Okolie si už veľmi zvyklo na to, že pomôže všade tam, kde treba. Mal by si uvedomiť vzácnosť voľného času a to, že by si ním mal nakladať lepšie.

Lev

Lev by sa mal venovať rodine a partnerovi. V poslednom období mal veľa povinností a zanedbával ich, no to sa musí zmeniť. Najbližší ocenia, že na nich ešte nezabudol a dokáže si urobiť čas. Jeho pomocná ruka sa vždy zíde. Tento týždeň bude plný lásky.

pretty-attractive-stylish-blond-smiling-woman-straw-red-hat-blouse-summer-fashion-outfit.jpg Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Panna

Človek v znamení Panny môže zažiť úspešný týždeň v oblasti financií. Ak sa chystá na jednu dôležitú platbu, mal by sa však ešte predtým poradiť s odborníkom. Ten mu najlepšie povie, čo je pre neho výhodné a čo nie je. Vďaka tomu sa mu obchod podarí.

Váhy

Človek v znamení Váhy bude mať optimistický týždeň. Podarí sa mu vyriešiť jeden problém, ktorý ho už dlhšie trápil. Avšak, u neho v živote prichádza k zlomovému okamihu, preto sa môže stať, že bude pociťovať stres alebo bolesť hlavy. Mal by dbať na svoje zdravie.

Škorpión

Škorpión by mal mať oči otvorené. Môže sa mu dariť v oblasti lásky, pretože ak bude pozorný, nájde vo svojom okolí spriaznenú dušu. Vďaka tomu bude jeho týždeň skvelý a žiadne problémy ho nečakajú.

Strelec

Strelec bude mať počas nasledujúcich dní hviezdy naklonené na svojej strane. Môže sa pustiť do adrenalínových vecí, ktoré už dlhšie chcel vyskúšať, ale nemal na to odvahu. Teraz sa mu nič zlé nestane a všetko dopadne nad očakávania.

Kozorožec

U Kozorožca v rodine zavládne príjemná atmosféra, preto sa nemusí báť žiadnych nedorozumení. Naopak, ak má nejaké tajomstvo alebo problém, ktorý pred rodinou skrýva, teraz je vhodný čas ho prezradiť. S odmietnutím sa nestretne.

Vodnár

Vodnár bude mať tento týždeň plný pracovných stretnutí, ktoré ho vyčerpajú, pretože budú plné konfliktov. Čo sa týka oblasti lásky, zažije veľmi plodný týždeň. Môže byť šťastný.

Ryby

Človek v znamení Ryby by si mal dávať pozor na to, ako sa oblieka. Aj keď je vonku už teplejšie, môže ho prekvapiť chrípka. Nemal by zanedbávať ani vitamíny a pohyb, ktoré sú pre silnú imunitu potrebné. Keď sa bude o seba lepšie starať, týždeň prežije bez ujmy na zdraví.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť