Pondelok 29. 04. 2024 22:02:51 | Meniny má Lea

Rekonštrukčné práce v okolí Štadióna MŠK Žilina už začali: Fanúšikovia, pripravte sa na obmedzenia parkovania

S pripravovanou výstavbou novej tréningovej plochy sa fanúšikovia musia pripraviť na obmedzenia v parkovaní v okolí Štadióna MŠK Žilina. Zástupcovia klubu vyzývajú na súčinnosť a upozorňujú na alternatívne cesty na štadión.

Juliana Krčulová|8. apríl 2024|10:30:04

Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Adrenalín a ambície: Dvanásty triumf Way of Warrior v Žiline (VIDEO)
Čítajte viac >

V pondelok 8. apríla začali v areáli MŠK Žilina avizované rekonštrukčné práce, konkrétne na parkovacom dome, ktoré súvisia s pripravovanou výstavbou novej tréningovej plochy za západnou tribúnou.

Zástupcovia žilinského futbalového klubu žiadajú fanúšikov aj ostatných návštevníkov Štadióna MŠK Žilina o maximálnu súčinnosť a rešpektovanie aktuálnych obmedzení. Návštevníci Treska baru sa dovnútra dostanú bez obmedzení. „Na základe avizovaných informácií o rekonštrukcii samotných priestorov v okolí štadióna i na ďalších priľahlých plochách je potrebné počítať s obmedzeniami pohybu a parkovania. Prvotne pôjde o čiastočné uzatvorenie parkovacieho domu P2 a ohradenie jeho blízkeho okolia,“ priblížili zástupcovia klubu na oficiálnom webe.

7732207d5b321dfd4bbc068e8b072f03.jpg Zdroj: mskzilina.sk

Zároveň dodali, že návštevníci by postupne mali počítať aj s budúcimi rozsiahlymi obmedzeniami parkovania za západnou i východnou tribúnou. „Odporúčame v krátkej budúcnosti postupne cestovať na zápasy vlakom, autobusom či MHD a následne sa presunúť na štadión pešo popod železničnú stanicu tunelom,“ doplnili.


Súvisiaci článok
Futbalový víkend Žiliny s vyrovnanou bilanciou: Prvý tím podľahol Slovanu, mladý Pališčák dal hetrik
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť