Streda 16. 10. 2024 09:21:33 | Meniny má Vladimíra

Prázdniny nezastavili mladých čitateľov: Mestská knižnica na Kysuciach prekonáva očakávania!

Mestská knižnica Kysucké Nové Mesto oslavuje Deň detskej knihy pokusom o prekonanie rekordu v počte požičaných detských kníh. S tohtoročnými 172 výpožičkami dosiahli druhý najlepší výsledok za posledných desať rokov!

Juliana Krčulová|4. apríl 2024|09:45:06

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Na začiatku apríla buďte v strehu. Deti na Kysuciach sa pokúsia prekonať rekord vo výpožičke kníh
Čítajte viac >

Zástupcovia Mestskej knižnice Kysucké Nové Mesto sa aj tento rok v utorok 2. apríla, na Deň detskej knihy, pokúsili prekonať rekord v počte požičaných detských kníh v jeden deň v ich knižnici. Mladých čitateľov pri tejto príležitosti pozvali do knižnice na nové a pekné knihy.

Kysucká knižnica na sociálnej sieti avizovala, že v aktuálnom roku zrealizovala v tento deň 172 výpožičiek detských kníh. „Čitatelia nás veľmi milo prekvapili, pretože aj keď boli prázdniny, chodili si vypožičať knihy, aby sme dokázali predstihnúť minuloročný rekord. Tento rok sa nám podaril druhý najlepší rekord za posledných desať rokov. Ďakujeme a tešíme sa na budúci rok!“ dodali zástupcovia Mestskej knižnice Kysucké Nové Mesto.

Počas obľúbenej akcie vyžrebovali aj výhercu spomedzi detí, ktoré si požičali detskú knihu. Tohtoročnou výherkyňou sa stala Šarlota B.

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Najmenší z nás oslavujú deň detskej knihy. Ústredná knižnica má pre vás niekoľko tipov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť