Piatok 03. 05. 2024 08:05:49 | Meniny má Galina, Timea

Začnite novú kapitolu s Ronym: Šteniatko s búrlivou minulosťou hľadá lásku a nový domov

Sedemmesačný Rony prešiel už dvomi domovmi a teraz hľadá stabilnú rodinu, ktorá mu poskytne lásku a trpezlivosť. Po náročnej minulosti a adaptácii z bytu do útulku, tento energický a maznavý psík potrebuje aktívnu rodinu ochotnú venovať sa jeho výchove.

Juliana Krčulová|3. apríl 2024|19:00:24

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Sisi a Wendy: Hľadá sa nový domov pre dvojicu nerozlučných psích kamarátok
Čítajte viac >

Rony je sedemmesačný psík, ktorý aktuálne váži 14 kilogramov. Dobrovoľníci z Útulku Žilina nás informovali, že Rony, aj napriek stále mladému veku, toho už prežil viac než dosť. „Mal dve “rodiny“. Najskôr bol darovaný “do dobrých rúk“ psychicky chorej žene, ktorá takto pravidelne zbiera z Bazoša šteniatka na pobavenie na pár dní a potom ich dá preč. Jeho druhý majiteľ skončil vo väzbe, a tak sa Rony dostal k nám,“ priblížili dobrovoľníci.

Ako nám ďalej upresnili, sedemmesačný psík žil v byte, takže adaptácia na koterec je pre neho ťažšia, no v spoločnosti ostatných psíkov sa mu to snáď podarí. Podľa slov dobrovoľníkov zo žilinského útulku je to energické psíča, veľmi rád sa mazná a vyžaduje si pozornosť. „So psami sa po prvotnom otravovaní pekne znáša. S deťmi nemá problém. Vhodný je do aktívnej rodiny, ktorá mu dopraje dostatok pohybu a bude mať trpezlivosť aj pri výchove. Podmienkou adopcie je kastrácia v dospelosti. Je čipovaný, vakcinovaný, odčervený,“ dodali dobrovoľníci.

V prípade záujmu o adopciu Ronyho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Odmietnutá, ale nie zlomená: Ajda dokazuje, že staršie psy môžu byť skvelými spoločníkmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť