Piatok 26. 04. 2024 23:56:34 | Meniny má Jaroslava

37 hasičov v akcii: Požiar haly a výrobných liniek v Kysuckom Novom Meste stále likvidujú

V našom minulom článku sme vás informovali, že Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline informovalo v utorok 26. marca krátko po štrnástej hodine o požiari chemickej fabriky v Kysuckom Novom Meste. Na mieste stále zasahujú hasiči.

Radka Kostánová|26. marec 2024|15:45:40

Zdroj: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline

Súvisiaci článok
Veľký požiar v Kysuckom Novom Meste: Zasahujú desiatky hasičov
Čítajte viac >

O veľkom požiari v Kysuckom Novom Meste informovala aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline, Mária Pohanková Zahatlanová. Priblížila, že na miesto udalosti bolo postupne vyslaných 37 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z Hasičskej stanice v Kysuckom Novom Meste, Hasičskej stanice v Čadci, Hasičskej stanice v Turzovke, Hasičskej stanice v Bytči, Hasičskej stanice v Žiline, zo Záchrannej brigády Hasičského a Záchranného zboru v Žiline a jednotka zo Strednej odbornej školy Požiarnej ochrany Ministerstva vnútra Slovenskej republiky v Žiline na 16 kusoch hasičskej techniky.

20240326_144312.jpg Zdroj: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline

„Taktiež sa na mieste nachádzajú aj dobrovoľní hasiči z Dobrovoľného hasičského zboru Horný Vadičov a Kysucký Lieskovec. Prieskumom na mieste bolo zistené, že horí výrobná hala a v nej sa nachádzajúce výrobné linky. Hasičom sa krátko pred 14:50 hodinou podarilo požiar lokalizovať. Na mieste však aktuálne pokračujú v likvidácii požiaru" dodala hovorkyňa.

Správu budeme v prípade nových informácií aktualizovať.


Súvisiaci článok
Úrad inšpekčnej služby zasahoval v Žiline. Zadržali štyroch policajtov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť