Sobota 27. 04. 2024 11:32:28 | Meniny má Jaroslav

Šikovné ruky v Žiline dostanú šancu na to, aby zažiarili. Tento workshop vám nesmie ujsť

Viacerí trávia sviatky tradične, v kruhu rodiny. Počas Bielej soboty by ste sa však na pár minút mohli vzdialiť a priučiť sa novým grifom. Hovoríme predovšetkým o skúsenostiach z dielne pri práci s drevom. V Stanici Žilina-Záriečie sa totiž bude konať mimoriadny workshop, ktorý vás môže naučiť viaceré užitočné triky o tom, ako využiť staré palety a vdýchnuť im nový život.

Michal Szentivanyi|24. marec 2024|18:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Novým riaditeľom Stanice Žilina-Záriečie a Novej synagógy Žilina bude Róbert Blaško
Čítajte viac >

V Stanici Žilina-Záriečie sa totiž bude konať workshop so správcom, skúseným stolárom a technikom zo zahraničia Félixom Noslierom. Ten vás naučí novým zručnostiam o tom, ako vdýchnuť nový život starým dreveným paletám. Workshop nesie názov „Ako vytvoriť nábytok z drevených paliet". Jeho začiatok je naplánovaný na Bielu sobotu 30. marca o 14:00 hodine.

„Pozývame tráviť veľkonočnú sobotu na Stanicu. Na štvorhodinovom rýchlokurze s našim francúzskym kolegom Félixom Noslierom sa naučíme ako využiť zdanlivo nepotrebné palety. Má aj know-how, aj materiál, aj náradie. Podporíme, čo to sa poučíme a pomôžeme skrášliť staničnú záhradu," pozývajú predstavitelia Stanocie Žilina-Záriečie na workshop.

artisan-business-opportunity-woodwork-workshop_1600x1067.jpg Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Dohovoríte sa aj anglicky a francúzsky a môžete ísť aj na koncert

Keďže Félix Noslier je zo zahraničia, organizátori pripomínajú, že na evente sa dohovoríte aj francúzštinou a angličtinou. Organizátori zároveň sľúbili, že po konci workshopu budú mať všetci jeho účastníci vstup na koncert Chiefa Bromdena s deťmi úplne zadarmo.


Súvisiaci článok
Bikesharing sa vracia do Žiliny: Čo sa zmení po zimnej pauze?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť