Sobota 27. 04. 2024 05:44:16 | Meniny má Jaroslav

Noc bojovníkov: Way of Warrior oslávi dvanásty galavečer s veľkými menami

Organizácia Way of Warrior poskytuje príležitosť mladým talentovaným bojovníkom rozvíjať svoje schopnosti, zbierať skúsenosti a pripravuje ich na vstup medzi profesionálnu špičku. Zápasy jej galavečerov sa však neskladajú len z amatérskych zápasníkov, ale aj z profesionálnych bojovníkov a matadorov domácej scény bojových športov.

Tlačová správa|27. marec 2024|20:00:25

Zdroj: Facebook/Way of Warrior

Súvisiaci článok
Emócie a adrenalín: Way of Warrior 12 sľubuje nezabudnuteľný zážitok!
Čítajte viac >

Kartu vždy otvárajú mladíkmi, ktorí sú na začiatku svojej kariéry a postupne prestíž aj kvalita zápasov stúpa s priebehom galavečera. Na v poradí už dvanástom galavečere sa organizácii podarilo získať naozaj významné mená ako amatérskej, tak profesionálnej scény.

Pozrime sa, aké zápasy nás na Way of Warrior 12 čakajú:

Majerčáková vs Pudová

Jediný ženský zápas, ktorý na galavečere uvidíme. Proti sebe budú stáť dve nádejné dievčatá, talenty Česka a Slovenska. Obe dievčatá sú v rannom veku svojej kariéry, avšak úspechy na seba nenechali dlho čakať. Medaily zbierajú aktuálne v Combat Ju Jutsu. Pudová získala zlatú medailu na MS v Lotyšsku, tým istým úspechom sa môže pochváliť aj o dva roky mladšia Gabika Majerčáková. Tá vo svojich 16 rokoch nazbierala už 25 zápasov a 21 z nich vyhrala. Tento zápas otvorí žilinskú atmosféru ako prvý duel.

Šebek vs Hutyra

Patrik Šebek, vychádzajúci prospekt slovenského MMA. Tento muž má vo svojich 21 rokoch na konte už viac ako 30 zápasov a 23 z nich dokázal ovládnuť. Jeho štýl je presný a tvrdý. Na jeho kvality bude chcieť odpovedať Alex Hutyra, ktorý síce disponuje iba tretinou zápasových skúseností, no vo svojich zápasoch ukazuje veľkú vyspelosť a školu poľského Octagon Teamu, ktorý pripravuje aj špičku bojovníkov z prestížnej organizácie KSW či OKTAGON MMA.

Kopas vs Čech

Rematch! Tento zápas nevzbudzuje nadšenie len kvôli svojmu silnému náboju. Obaja mladíci, ktorí finišujú svoju amatérsku kariéru, sa už v minulosti stretli. Za nitky viac ťahal žilinský Kopas, ktorý je tiež jedným z najväčších talentov na Slovensku. Trojnásobný šampión ligy MAMMAL má viac ako 30 zápasov s neuveriteľnou bilanciou 80%, v ktorých svoje zápasy víťazí. Prehra pre neho nie je moc známou záležitosťou. Dopredu ho bude hnať aj domáce publikum. Proti nemu sa postaví Frýdecko-Místecký Filip Čech. Ten pred žiadnou výzvou neustúpi a naopak, berie všetko, aby dokázal, že je skutočný bojovník, ktorý nepozná hranice. Kopasovi má v Žiline čo vracať a môžeme sa tešiť na potenciálny výkon večera.

Brezovský vs Holaň

Mário Brezovský, takisto ako jeho tímový kolega Kopas, je trojnásobným šampiónom ligy MAMMAL a netají sa tým, že jedného dňa bude reprezentovať svoju krajinu v prestížnom UFC. Brezo, ako je mnohými prezývaný, je špičkový prospekt žilinského Wolf Pride Gymu a v každom jeho zápase môžeme sledovať vyspelé fight IQ. Oponovať mu bude ostravský Pavel Holaň, ktorý sa čerstvo umiestnil na 3. mieste na ME v MMA. Holaň miluje prestrelky a Brezovskému nehodlá dať ani minútu v klietke zadarmo!

Kollár vs Kačurik

Prestrelka v postoji, to, čo všetci milujú. Domáci Kollár bude stáť pred veľkou výzvou. Čaká ho totiž zápasník, ktorý ešte nespoznal porážku. Kollár je tvrďák, ktorý necúva dozadu, hnať ho vpred bude domáca tribúna. Neporazený Kačurik ale disponuje veľkou vyspelosťou a víťazstvo si odnesie ten, ktorý ustojí viac. Zápas je vypísaný pod pravidlami boxu v MMA rukaviciach a preto divákom neodporúčame pri tomto zápase čo i len mrknúť.

Vencel vs Dubský

Bitka pod pravidlami bareknuckle, teda box s holými kĺbmi. Záležitosť len pre tvrdých borcov. Medzi Vencelom a Dubským to vrie už nejaký ten piatok a cez sociálne siete si dokonca vymieňajú podpichujúce správy. Zápas má tiež silný príbeh. Dubský pred pár rokmi zažil autonehodu, ktorú so šťastím prežil. Dokázal sa ale postaviť na nohy a vrátiť späť do klietky, kde zbiera víťazstvá.

Hulla vs Horský

Hlavný zápas večera! Títo dvaja chlapi uzavrú, dúfajme, podarený galavečer. Hulla je slovenská stálica, štarty zbieral nielen v OKTAGONE, ale aj v iných organizáciách. Od tohto zápasníka z Martina môžeme očakávať vyspelosť a tvrdosť. Proti nemu sa postaví český matador Martin Horský, ktorý má skúsenosti z viacerých štýlov bojového umenia. Bodka na záver v podobe tohto zápasu nenechá nikoho zabudnúť na nabitý a atraktívny galavečer Way of Warrior s poradovým číslom 12.

Samozrejme, čaká na vás ešte mnoho ďalších zápasov a na tie sa príďte pozrieť už v sobotu 6. apríla 2024 do Žiliny!

VSTUPENKY na galavečer Way of Warrior 12 získate aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Nezmeškajte Colosseum Fight Night 4 v martinskom Amfiteátri: Máte poslednú šancu získať vstupenky za akciovú cenu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť