Streda 08. 05. 2024 18:43:07 | Meniny má Ingrida

12-ročné dievčatko, ktoré obdarovalo žilinskú nemocnicu, dostalo krásny poklad. Môže pokračovať v háčkovaní

V našom minulom článku sme vás informovali, že 12-ročná Ľubka vyrobila pre malé detičky, ktoré sú hospitalizované na oddelení pediatrie v žilinskej nemocnici, farebné chobotničky. Pani Zdenka, ktorá je zhodou okolností nevestou babky Milky, jej vďaka tomu darovala krásnu maličkosť.

Radka Kostánová|12. marec 2024|17:00:05

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Len 12-ročné dievčatko obdarovalo žilinskú nemocnicu. To, čo vyrobilo, vám zdvihne náladu
Čítajte viac >

Určite si spomeniete, ako sme pravidelne písali o tom, že láskavá babka Milka uháčkovala chobotničky pre malé bábätká v žilinskej nemocnici. Bohužiaľ, minulý rok nás navždy opustila. Dobrou správou však je, že sa v tradícii háčkovania pokračuje.

V našom minulom článku sme vás informovali, že len 12-ročná Ľubka obdarovala malé detičky. Tie, ktoré sú hospitalizované na oddelení pediatrie v žilinskej nemocnici, dostali farebné chobotničky. Pani Zdenka, ktorá je nevestou babky Milky, darovala dievčatku krásnu maličkosť.

Nevesta babky Milky odovzdala dôležitý dar

Svet je naozaj malý. Zuzana Fialová, hovorkyňa žilinskej nemocnice, na sociálnej sieti priniesla krásnu správu. Dobré skutky, akými je aj háčkovanie pre detičky, sa veľmi rýchlo rozšíria. Najmenší hospitalizovaní pacienti sa môžu opäť tešiť!

Dary, ktoré pravidelne dostávajú, si všimla aj pani Zdenka. Zhodou okolností je nevestou babky Milky, ktorá začala s touto tradíciou háčkovania.

Pani Zdenka sa preto rozhodla mladej školáčke symbolicky darovať materiál na háčkovanie, ktorý už babka nestihla využiť. Ku krásnej zásielke pribalila aj ďalšie umelecké diela, ktoré budú dohliadať na novorodeniatka v Žiline.

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Žilinská pôrodnica má novú štatistiku novorodencov za február. Tieto čísla vás prekvapia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť