Piatok 29. 03. 2024 05:32:19 | Meniny má Miroslav

Poloha v akej spíte odhalí TOTO o vašej osobnosti

Činnosť, ktorú ste ako deti nenávideli, no teraz ju milujete. Spánok. Vedeli ste, že vaša poloha, v ktorej spíte, vie o vašej osobnosti odhaliť zaujímavé veci? Napríklad tieto.

Michal Filek|20. február 2022|19:52:10

Poloha na bruchu s rukami pri vankúši

Keď spíte v tejto polohe, možno máte tendenciu odvrávať ľuďom, myslieť si, že pravdu máte len vy a často sa na druhých ľuďoch smiať. Aby sme však neboli len pesimistickí, o ľuďoch, ktorí spia v tejto polohe sa hovorí, že sú odvážni, ničoho sa neboja a zvyknú byť otvorení.

Poloha na boku s rukami pri sebe

Pokiaľ najčastejšie spíte v tejto polohe, prezrádza to o vás, že ste bezstarostný človek, nič neberiete vážne, ľahko ostatným dôverujete a nemáte problém nadväzovať kontakty. Taktiež sa hovorí, že je táto poloha veľmi zdravá a najmenej z nej bolí chrbát.

Poloha ako bábätko v bruchu

Inak napísané - poloha plodu. Je veľmi obľúbená u malých detí, no aj u niektorých dospelých. Prezrádza o vás, že máte o niečo strach a pocit samoty je taký veľký, že sa musíte uzatvárať do seba. Ste človek, ktorý je citlivý, plachý a ľahko vás niečo rozruší.

girl-1733352_1280.jpg

Poloha na chrbte s rukami pri sebe

V tejto polohe spia najčastejšie ľudia, ktorí sú tichí, rezervovaní, no na druhej strane majú na seba veľké nároky a snažia sa druhým niečo dokázať. Ak v nej spíte, prezrádza to o vás, že ste často prísny človek, tiež pedantný a máte radi, keď je vo veciach poriadok.

Poloha na boku s pokrčenými nohami

Ak spíte najradšej na boku s nohami mierne pokrčenými, máte šťastie. Hovorí o vás, že ste veľmi spoľahlivý človek, ničoho sa nebojíte a do budúcnosti si robíte veľké plány. Taktiež vzbudzujete dojem otvoreného človeka, ktorý nemá problém s kritikou.


Súvisiaci článok
Sedem nepísaných pravidiel, ako by sa mal slušný občan správať v meste
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť