Štvrtok 25. 07. 2024 03:35:09 | Meniny má Jakub, Timur

Horoskop na tento týždeň: Niekto si prilepší vo financiách, iný získa nový vzťah

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|19. február 2024|20:00:38

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na február: Niekto zažije vášnivé dni, iný príde k peniazom
Čítajte viac >

Baran

Baran bude mať pomerne voľný týždeň. Práce bude málo, preto sa nemusí báť, že by bol zavalený povinnosťami. Nemusí sa za každú cenu pretrhnúť, preto by bolo dobré, ak by si jeden deň aj oddýchol a išiel von s priateľmi. Už dlho sa nevideli.

Býk

Býk má pred sebou jeden z tých náročnejších týždňov. Mal by preto zapracovať na svojom psychickom zdraví, aby sa zo všetkých povinností nezosypal. Nemal by zanedbávať ani zdravú stravu, lebo tá mu pomôže získať viac energie. Vďaka nej všetko zvládne.

Blíženci

Pre človeka v znamení Blížencov bude koniec februára osudový. Prichádzajú do jeho života nové možnosti, možno niečo v oblasti lásky, práce, alebo rodiny. Keď sa chce čo najlepšie rozhodnúť, mal by si dopriať veľa času osamote. Možno je to práve on, kto získa nový vzťah.

Rak

Rak by sa mal od pondelka zahryznúť do všetkých povinností, ktoré ho čakajú, aby mal voľnejší víkend. Vďaka tomu bude zvyšok týždňa veselý a nikto nepokazí jeho náladu. Pokiaľ mu to možnosti dovolia, môže sa vybrať na výlet alebo ísť na nové miesto, kde ešte nebol. Jeho myseľ si konečne oddýchne.

Lev

Lev bude v dobrej nálade, no mal by si dávať pozor na svoj jazyk. Provokovať ľudí okolo seba sa mu neoplatí, pretože ak by rozpútal búrku, trvala by dlho. Mohol by prísť o vzťahy, na ktorých mu veľmi záleží, len kvôli tomu, že neovládol svoje pocity.

Panna

Tento človek má pred sebou milý týždeň plný láskavých stretnutí. Na jednom zo stretnutí sa mu podarí zaujať a tak bude mať možnosť na zmenu práce. Je len na ňom, ako sa rozhodne. Tento týždeň bude pre neho aj náročný, pretože rozhodnutí môže prísť viac.

young-woman-great-mood-genuinely-laughs-while-talking-phone-girl-red-hat-emerald-color-jacket-poses-wooden-background.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v znamení Váhy by si mal tento týždeň urobiť niečím radosť. Pokiaľ bude každý deň aktívny, zažije kopec pekných chvíľ a môže sa stať, že niekoho aj spozná. V práci bude všetko tak, ako doteraz, preto si môže dovoliť trochu riskovať a užívať si voľné chvíle s priateľmi.

Škorpión

Škorpión sa dozvie zaujímavé informácie, ktoré mu otvoria oči. Možno mu radikálne zmenia život, len si musí dobre premyslieť, či to naozaj chce. V rodinnej oblasti sa nestane nič nové, preto môže byť voči rodičom a súrodencom otvorený. Nehrozia konflikty.

Strelec

Strelec by sa tento týždeň mal zamerať na svoje fyzické zdravie a šport. Každý deň po práci by mal cvičiť alebo byť aspoň dostatočne aktívny na to, aby posilnil svoju imunitu. Pred prácou by mal zaradiť so svojej rutiny studené sprchy, lebo vďaka tomu si vybuduje silný organizmus.

Kozorožec

Kozorožec bude už od pondelka prekypovať kreatívnymi nápadmi. Oplatí sa mu, ak sa o jeden z nich podelí so svojimi nadriadenými, pretože by to mohlo padnúť na úrodnú pôdu. Keď si uvedomia, čo tento človek pre nich robí, ocenia ho a Kozorožec zahviezdi. Bude to práve on, kto si finančne polepší.

Vodnár

Vodnár nebude mať také šťastie ako minulý týždeň, no napriek tomu sa mu bude dariť. Mal by sa tešiť aj z maličkostí, lebo na konci dňa si uvedomí, že to nie sú maličkosti a záleží na nich viac, než by čakal. Keď objaví čaro života, všetko sa u neho zmení a bude úspešný.

Ryby

Tento týždeň budú hviezdy naklonené na strane Rýb. Človek Ryby by mal zužitkovať svoje schopnosti a vlastnosti na to, aby si uvedomil, čo naozaj chce. Posledné dni sa cíti ako medzi mlynskými kolami, čo nie je dobré. Nájde zmysel života počas týchto dní?


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť