Pondelok 16. 09. 2024 11:08:30 | Meniny má Ľudmila

DOXXbet Vlci Žilina získali nového útočníka: Martin Jakúbek v žiarskom drese nazbieral 160 bodov

Martin Jakúbek, produktívny útočník zo Žiaru nad Hronom, prestupuje do Žiliny. V žiarskom drese nastrieľal 69 gólov a prihral na 91 gólov v 140 zápasoch.

Juliana Krčulová|16. február 2024|16:15:13

Zdroj: hkmskziar.sk

Súvisiaci článok
Vlci doma predviedli gólové hody. Jednoznačné víťazstvo však neznamenalo čisté konto
Čítajte viac >

Martin Jakúbek, 31-ročný útočník, prichádza do tímu DOXXbet Vlci Žilina zo Žiaru nad Hronom, kde bol neodmysliteľnou súčasťou elitnej formácie klubu. Zástupcovia hokejového tímu HK MŠK Indian Žiar nad Hronom na oficiálnom webe informovali, že sa pravidelne umiestňoval aj na najvyšších miestach v ligovej produktivite, pričom v žiarskom drese odohral 140 súťažných zápasov, v ktorých nastrieľal 69 gólov, prihral na 91 gólov a dokopy nazbieral 160 bodov - v priemere teda 1,14 bodu na zápas.

„V tejto sezóne si v tíme zo Žiaru nad Hronom pripísal na svoje konto v 34 zápasoch 50 kanadských bodov s bilanciou 27 gólov a 23 asistencii. V rámci svojej doterajšej kariéry pôsobil v drese extraligového Zvolena, Nových Zámkov či Dukly Trenčín,“ priblížil marketingový a obchodný manažér tímu DOXXbet Vlci Žilina, Dávid Košút.

Jozef Budaj, manažér HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, sa o odchode útočníka vyjadril na oficiálnom webe žiarskeho klubu takto: „Väčšina hráčov nielen z nášho mužstva, ale aj z celej prvej ligy má veľkú ambíciu sa dostať do Extraligy. Pre Martina sa naskytla príležitosť zahrať si túto sezónu v Žiline, ktorá má veľký predpoklad postúpiť do extraligy, takže budúcu sezónu by mohol eventuálne hrať najvyššiu súťaž. Určite pri jeho rozhodovaní zavážili aj rodinné dôvody. Keďže už má svoj vek, rozhodol sa prijať túto ponuku.“


Súvisiaci článok
Žilinu opúšťajú ďalší hráči. Myslovič mieri na Balkán, dvaja dorastenci do Poľska
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť