Pondelok 16. 09. 2024 05:29:47 | Meniny má Ľudmila

Vlci doma predviedli gólové hody. Jednoznačné víťazstvo však neznamenalo čisté konto

V 38. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy sa stretli Vlci Žilina s Trnavou. Vlci zápas jednoznačne vyhrali 9:3, a to vďaka mnohým gólom. Tých padlo v stredu 14. februára skutočne viac než dosť.

Michal Szentivanyi|15. február 2024|10:00:23

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina triumfovali na východe: Skórovali Dyakov a Bezúch, brankár Košarišťan si udržal čisté konto
Čítajte viac >

V stredu 14. februára sa Vlci Žilina predstavili doma v Niké Aréne, kde v 38. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy vyzvali Trnavu. Sviatok zaľúbených však jednoznačne patril domácemu mužstvu. Zápas priniesol hotové gólové hody. Diváci tak dohromady videli až 12 presných zásahov. Vlci z nich zaznamenali až 9 a na listinu strelcov sa zapísalo až 9 rôznych Žilinčanov. Proti Gladiátorom sa tak opäť predviedli víťazíme 9:3 a počet bodov v tabuľke tak hovorí sám za seba - 105.

DOXXbet Vlci Žilina - HK Gladiators Trnava 9:3 (2:0, 3:0, 4:3)

Počet divákov: 1154

Góly: ZA - Šmida (Melcher, Kolář); Rajnoha (Galamboš, Jansons); Varga (Jansons, Bezúch); Koyš (Paukovček, Safaraleyev); Rehák (Bezúch, Jakubík); Safaraleyev; Lopušan; Holenda (Koyš); Melcher (Beták) TV - Holovič (Haščič); Ružek (Haščič, Kupka); Moncman

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Zápas sme odohrali vo vysokom tempe. Chalani využili viacero šancí, premenili sme presilové hry. Trochu ma mrzí, že sme mysleli len na ofenzívu, v defenzíve sme hlavne v závere zlyhali a zbytočne inkasovali góly.”

Erik Rajnoha, obranca: ,,Bol to ťažký zápas, Trnava hrala taký zvláštny systém, povedal by som nie úplne disciplinovaný, čo bolo pre nás ešte ťažšie. Boli tam určité mŕtve úseky, kde sme neboli úplne stopercentní. Nakoniec to dopadlo dobre, nesmieme poľavovať len preto, že sem príde niekto z dolnej časti tabuľky. Atmosféra bola super, verím, že nabudúce bude ešte lepšia."

DOXXbet Vlci Žilina sa najbližšie predvedú ako hostia na ľade Považskej Bystrice, a to v piatok 16. februára o 18:00 hodine.


Súvisiaci článok
Žilinskí hokejoví Vlci to s Valentínom myslia vážne. Takéto odkazy si pripravili pre fanúšičky (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť