Utorok 17. 09. 2024 06:23:14 | Meniny má Olympia

Opitý vodič zastavil pred políciou a požiadal o odvoz domov. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie

Vodič s 2,31 promile alkoholu v krvi zastavil pred budovou polície v Krásne nad Kysucou a požiadal o odvoz domov. Vyšetrovateľ mu namiesto toho vzniesol obvinenie. Polícia pripomína, že alkohol za volant nepatrí.

Juliana Krčulová|13. február 2024|15:30:04

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Zločinec z Čadce vytrhol peňaženku z vrecka poškodeného a utiekol. Policajti ho rýchlo našli a zadržali
Čítajte viac >

Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Krásne nad Kysucou dnes 13. februára obmedzila osobnú slobodu vodičovi osobného motorového vozidla značky Ford Focus. Vodič podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzany Šefčíkovej, viedol vozidlo po Ulici Mládežníckej v Krásne nad Kysucou v smere od parkoviska obchodného domu.

„Následne zastavil pred budovou polície, vystúpil z vozidla a cez linku 158 privolal hliadku. Dôvod volania uviedol, že v miestnom bare vypil niekoľko pív a žiada, aby ho odprevadili domov. Po príchode hliadky bol muž podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,31 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa s tým, že 41-ročnému mužovi poverený príslušník vzniesol obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRÍ!

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Vodička prešla do protismeru a skončila s autom v Rajčianke: Polícia varuje pred únavou za volantom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť