Sobota 07. 09. 2024 16:32:47 | Meniny má Marianna

Polícia riešila ďalší alkohol za volantom. 32-ročný muž z Čadce nafúkal viac ako dve promile

Zdá sa, že na Kysuciach toho má polícia z hľadiska kontroly alkoholu za volantom pracovne viac než dosť. Za posledné dni sme informovali o viacerých prípadoch tohto vážneho prehrešku pred jazdou autom. Neprešiel ani týždeň a policajní príslušníci riešia ďalší takýto prípad.

Michal Szentivanyi|9. február 2024|17:45:20

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Opitou vodičkou na Kysuciach bola starostka Lodna. Súd bol nekompromisný, šéfka obce príde o mandát
Čítajte viac >

Muža obvinili

O prípade informovala tlačovou správou referentka a špecialistka skupiny prevencie vnútorného oddelenia Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci Janka Zlochová. „Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 32-ročný muž z Čadce. Tento mal v utorok 6. februára 2024 vo večerných hodinách viesť po miestnej komunikácii v meste Čadca osobné motorové vozidlo značky Škoda Octavia. Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný," uviedla Zlochová.

Po dychovej skúške bolo všetko jasné

Policajti potom vykonali u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 2,29 promile. „Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Čadca skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža," uzavrela Zlochová.


Súvisiaci článok
Policajti v Žilinskom kraji minulý týždeň odhalili 42 vodičov pod vplyvom alkoholu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť