Štvrtok 19. 09. 2024 19:24:53 | Meniny má Konštantín

Ako vybrať darček, ktorý poteší vašu polovičku? V Erotic City vám poradia, ako si spestriť valentínsky večer

Svätý Valentín slávime každoročne 14. februára ako sviatok zamilovaných. Či už ste v čerstvom vzťahu, alebo ste svoju počiatočnú zamilovanosť stihli pretaviť v pevnú lásku, hodí sa byť pripravený a mať starostlivo premyslené nejaké to valentínske prekvapenie. V Erotic City vám s tipmi na darčeky radi pomôžu.

Inzercia |5. február 2024|19:00:08

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Nechajte sa uniesť láskou: Najlepšie filmy na valentínsky deň pre vás a vašu polovičku
Čítajte viac >

Svätý Valentín je deň, ktorý nám pripomína, že láska je najkrajšia vec na svete. Nie je to len sviatok pre novomanželov, ale aj pre tých, ktorí sa milujú už dlhšie a chcú si pripomenúť, prečo si vybrali práve seba. Svätý Valentín je príležitosťou na to, aby sme si urobili radosť, prekvapili sa, rozmaznali sa a užili si spoločné chvíle.

Každý má svoj spôsob, ako osláviť tento deň. Niektorí dávajú prednosť romantickým večeriam pri sviečkach, iní zas originálnym darčekom, ktoré odrážajú ich spoločné záujmy. Nie je dôležité, čo robíme, ale ako sa cítime. Dôležité je, aby sme si ukázali, že si vážime jeden druhého, že si rozumieme, že sa podporujeme a že sme spolu šťastní.

1000 x 200_EC 528 bannery Zilina_02.jpg Zdroj: eroticcity.sk

Svätý Valentín je tiež príležitosťou na to, aby sme si povedali, čo sa nám na našom partnerovi alebo partnerke páči, čo nás na ňom alebo na nej fascinuje, čo nás na ňom alebo na nej rozosmeje. Nie je to len deň na vyznanie lásky, ale aj na poďakovanie za to, že máme niekoho, kto nás miluje takých, akí sme.

V Erotic City vám s tipmi na darčeky radi pomôžu. Kamennú predajňu nájdete aj v OC Dubeň Žilina na adrese Vysokoškolákov 52, ktorú môžete navštíviť počas otváracích hodín denne od pondelka do nedele v čase od 9:00 do 21:00 hodiny.

1080 x 1080_EC 528 bannery Zilina_04.jpg Zdroj: eroticcity.sk

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Manhattan Development SK, s.r.o.


Súvisiaci článok
Kino Moskva vám ponúka dva skvelé filmy na Valentína: DUNA s bonusovým materiálom a Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť