Sobota 07. 09. 2024 10:32:18 | Meniny má Marianna

Spoločný čas je najkrajší dar: Pozvite svoju polovičku do kaštieľa CHÂTEAU Gbeľany

Pozývame vás na romantický valentínsky program v kaštieli CHÂTEAU Gbeľany, kde si budete môcť užiť nezabudnuteľné chvíle s vašou láskou. Čaká vás relax, pohoda a bohatý program plný prekvapení. Kaštieľ CHÂTEAU Gbeľany si pre návštevníkov pripravil špeciálnu ponuku valentínskeho pobytu, romantickej večere a rovnako balíček romantického večera v kaštieli, v rámci ktorého si spoločne oddýchnete vo wellnesse a vychutnáte si spoločnú večeru v reštaurácii Belene. Rezervujte si svoje miesto už dnes a prežite sviatok lásky ako z rozprávky.

Inzercia |4. február 2024|20:00:16

Zdroj: Facebook/Château Gbeľany

Súvisiaci článok
Freddie Mercury očami jeho asistenta: Peter Freestone príde na Slovensko
Čítajte viac >

ROMANTICKÝ VALENTÍN V KAŠTIELI

Zažite nezabudnuteľný sviatok lásky s vašou drahou polovičkou a užite si romantické chvíle v čarovnom prostredí kaštieľa CHÂTEAU Gbeľany. Relaxujte, hýčkajte sa, venujte sa jeden druhému… veď nie je nič krajšie, ako darovať si k sviatku lásky spoločný čas. Kaštieľ CHÂTEAU Gbeľany si pre návštevníkov pripravil bohatý valentínsky program už od piatka 9. februára, ktorý potrvá do nedele 18. februára 2024.

VALENTÍNSKY POBYT

Kaštieľ CHÂTEAU Gbeľany si pri príležitosti sviatku zamilovaných pre návštevníkov pripravil špeciálnu ponuku dvojnocového Valentínskeho pobytu, ktorý si môžete rezervovať v ľubovoľnom termíne od piatka 9. februára do nedele 18. februára 2024 podľa vášho voľného času počas víkendu alebo v týždni.

Okrem pohodlného ubytovania, pohody vo wellnesse a fľaše vína vás na izbe bude čakať aj malý sladký darček. V cene pobytového balíka je tiež zahrnutý aj konzum v reštaurácii v hodnote 50 eur a je už len na vás, či ochutnáte niečo zo špeciálneho Valentínskeho menu, alebo si zvolíte aj zo sezónneho A la Carte menu.

ROMANTICKÁ VEČERA V KAŠTIELI

Doprajte si k sviatku zamilovaných nezabudnuteľný kulinársky zážitok v reštaurácii Belene hneď vedľa historického nádvoria kaštieľa, ktorý vás prenesie do minulosti.

Vychutnajte si špeciálne menu pripravené k sviatku zamilovaných, ktoré obsahuje lahodné predjedlá, hlavné jedlá a dezerty. Alebo si môžete vybrať z bohatej ponuky A la Carte menu, ktoré ponúka tradičné i moderné pokrmy z lokálnych surovín. Jedlá z oboch ponúk môžete kombinovať podľa svojej chuti a nálady.

A keď budete mať chuť na prechádzku, môžete si obzrieť historické nádvorie kaštieľa, ktoré je plné zaujímavostí a rozprávkovej atmosféry. Romantická večera v kaštieli CHÂTEAU Gbeľany je ideálny spôsob, ako osláviť lásku a užiť si neopakovateľný večer.

Stačí si len rezervovať váš stôl! Pre rezerváciu stola kontaktujte recepciu hotela na telefónnom čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na reception@chateaugbelany.com. Vzhľadom na obmedzené kapacity je potrebné potvrdenie rezervácie hotelom.

ROMANTICKÝ VEČER V KAŠTIELI

Keď sa zamilujete, chcete svojej láske ukázať, aká je pre vás dôležitá. Chcete jej darovať nezabudnuteľné zážitky, na ktoré budete spomínať celý život. A čo by bolo lepšie, ako stráviť romantický večer v kaštieli?

Nechajte sa uniesť kúzlom kaštieľa CHÂTEAU Gbeľany a urobte svojej polovičke radosť. Zarezervujte si balíček romantický večer v kaštieli, v rámci ktorého si spoločne užijete wellness a vychutnáte si spoločnú večeru v reštaurácii Belene v romantickom prostredí barokového kaštieľa. Zažite romantický večer, na ktorý nikdy nezabudnete.

Pre rezerváciu čerpania balíčka kontaktujte recepciu hotela na tel. čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na reception@chateaugbelany.com. Vzhľadom na obmedzené kapacity je potrebné potvrdenie rezervácie hotelom.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou CHÂTEAU GBEĽANY.


Súvisiaci článok
Migrácia webovej stránky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť