Streda 18. 09. 2024 00:18:10 | Meniny má Eugénia

Polícia mala na Kysuciach protidrogovú akciu. Zverejnili dramatické video a padli aj výstrely

Polícia mala 23. januára na Kysuciach skutočne čo robiť. Primárnou agendou totiž bola rozsiahla protidrogová akcia, ktorá mala pomerne dramatický priebeh. Časť z tohto dňa sa polícia verejnosti rozhodla odprezentovať videom z policajnej naháňačky. Ide skutočne o akčné zábery.

Michal Szentivanyi|26. január 2024|11:03:27

Zdroj: zilina.sp21.sk a Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Evakuácia súdov v Žiline po anonymnom telefonáte: Páchateľa už hľadá polícia (VIDEO)
Čítajte viac >

Polícia o akcii z 23. januára píše na sociálnej sieti. „V utorok sme na Kysuciach vykonali akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej bola zadržaná jedna osoba," začína polícia v statuse popisovať tento dramatický deň. Počas akcie policajti pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zastavovali vozidlo značky Volkswagen Passat.

Padli aj varovné výstrely do vzduchu

Polícia ďalej popisuje sekundy plné napätia. „Vodič nerešpektoval znamenia na zastavenie a bezohľadnou, neprimerane rýchlou jazdou obmedzoval a ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Preto policajti použili v zmysle zákona varovné výstrely zo služobnej zbrane do vzduchu. 32-ročný vodič bol obmedzený na osobnej slobode," pokračuje žilinská polícia.

Po vykonaní procesných úkonov bola podľa polície táto osoba prepustená zo zadržania. K zraneniu žiadnych osôb nedošlo a ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Martin uspel so žiadosťou na Úrade vlády. Na bezpečnejšie mesto tak majú o 169-tisíc eur viac
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť