Štvrtok 19. 09. 2024 15:42:09 | Meniny má Konštantín

Špeciálne dresy žilinských hokejistov z finálového víkendu JOJ Šport Slovenského pohára sa predali za takmer 5-tisíc eur

Ako sa dá získať originálny dres hokejistu, ktorý vyhral JOJ Šport Slovenský pohár? Na tejto otázke si mohli lámať hlavu fanúšikovia DOXXbet Vlci Žilina, ktorí si na finálový víkend obliekli špeciálne dresy. Odpoveď je jednoduchá - stačilo sa zapojiť do ich dražby. Ktorý bol najžiadanejší a ktorý najdrahší?

Juliana Krčulová|25. január 2024|08:00:15

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
DOXXbet Vlci Žilina sa chcú podeliť o svoje šťastie: Dražia dresy z finálového víkendu JOJ Šport Slovenského pohára 2023
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina si na finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára obliekli špeciálne dresy, ktoré boli navrhnuté iba pre túto príležitosť. Originálny hraný dres obľúbeného hráča ste do svojej zbierky mohli získať aj vy. Na webovom portáli hokejportal.net prebiehala od 15. januára dražba dresov, v ktorých žilinskí hokejisti odohrali celý finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára 2023.

„Sobota a nedeľa. Dva dni, dva náročné zápasy, po ktorých sme nad hlavu dvihli tento pohár. Dresy, ktoré sú, a navždy budú, neodmysliteľnou súčasťou histórie klubu Vlci Žilina. V semifinálovom zápase proti HC Prešov sme zvíťazili v pomere 2:0. O deň na to, vo finálovom zápase rozhodlo o držiteľovi pohára až napínavé predĺženie. Hral sa atraktívny hokej, hráči nechali na ľade všetko,“ okomentoval finálový víkend marketingový a obchodný manažér tímu DOXXbet Vlci Žilina, Dávid Košút.

Portál hokejportal.net informoval, že špeciálne dresy žilinských hokejistov, v ktorých odohrali celý finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára, boli vydražené za takmer 5-tisíc eur. „Vlci zo Žiliny už nejaký ten týždeň majú vo svojej klubovej vitríne JOJ Šport Slovenský pohár, no dresy, v ktorých ho získali sa až v najbližšom čase dostanú k svojím novým majiteľom. Tí ocenili sadu dresov na 4 981 eur,“ uviedol HokejPortal.net.

Dres Petra Galamboša bol pre hokejových fanúšikov najcennejší a vydražil sa za rekordných 400 eur. Na dres Lukáša Paukovčeka, útočníka tímu, prišlo však najviac ponúk, až 111. Dresy Jakuba Jakubíka, Michala Valenta a Marca Halamu tiež zaujali viac ako 100 záujemcov. Portál HokejPortal.net zaznamenal celkovo 1 147 ponúk.


Súvisiaci článok
Prestupové novinky zo žilinskej kabíny: Prichádza Dyakov, odchádza Pacalaj
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť