Štvrtok 19. 09. 2024 15:44:37 | Meniny má Konštantín

DOXXbet Vlci Žilina sa chcú podeliť o svoje šťastie: Dražia dresy z finálového víkendu JOJ Šport Slovenského pohára 2023

DOXXbet Vlci Žilina si na finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára obliekli špeciálne dresy, ktoré boli navrhnuté iba pre túto príležitosť. Dresy im pomohli vyhrať a teraz ich chcú ponúknuť svojim verným fanúšikom.

Juliana Krčulová|15. január 2024|17:15:30

Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
DOXXbet Vlci Žilina zdolali AquaCity Pikes a predĺžili svoju víťaznú šnúru na 23 zápasov
Čítajte viac >

Získajte do svojej zbierky originálny hraný dres obľúbeného hráča a podporte tak klub DOXXbet Vlci Žilina. Na webovom portáli Hokejportal.net je od dnes 15. januára spustená dražba dresov, v ktorých žilinskí hokejisti odohrali celý finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára 2023.

„Sobota a nedeľa. Dva dni, dva náročné zápasy, po ktorých sme nad hlavu dvihli tento pohár. Dresy, ktoré sú, a navždy budú, neodmysliteľnou súčasťou histórie klubu Vlci Žilina. V semifinálovom zápase proti HC Prešov sme zvíťazili v pomere 2:0. O deň na to, vo finálovom zápase rozhodlo o držiteľovi pohára až napínavé predĺženie. Hral sa atraktívny hokej, hráči nechali na ľade všetko,“ okomentoval finálový víkend marketingový a obchodný manažér tímu DOXXbet Vlci Žilina, Dávid Košút.

V prípade, že si do svojej zbierky chcete pridať aj finálový dres žilinských hokejistov, stačí sa zaregistrovať a môžete začať dražiť už dnes. Vydražiť si svoj dres môžete iba prostredníctvom tejto konkrétnej aukcie. Dražba prebieha tento týždeň.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si obliekli šťastné dresy a postúpili do finále JOJ Šport Slovenského pohára
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť