Streda 18. 09. 2024 11:08:51 | Meniny má Eugénia

Žilinskí Vlci si obliekli šťastné dresy a postúpili do finále JOJ Šport Slovenského pohára

V rámci 3. ročníka JOJ Šport Slovenského pohára si hokejisti DOXXbet Vlci Žilina obliekli špeciálne dresy, ktoré boli navrhnuté len pre tento pohárový víkend. Zachovali si farby aktuálnej sezóny, ale pridali k nim aj názov klubu a logo súťaže, ktorá tieto dni vyvrcholí.

Juliana Krčulová|10. december 2023|08:00:21

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinských Vlkov opúšťa Petr Ulrych. Pokračovať bude v zahraničnej súťaži
Čítajte viac >

Prvá bránka padla až v 36. minúte, hoci oba tímy mali dosť šancí na skórovanie. Košarišťan aj Sabol v bránkach excelovali. Bezúch sa dostal za obranu Pavúka a prehodil Sabola - 1:0. Vlci si v 45. minúte zvýšili náskok zásluhou Betáka. Prešovčania zvolili v 55. minúte hru bez brankára, no Košarišťan v žilinskej bráne odolal všetkým ich pokusom.

DOXXbet Vlci Žilina – HC Prečov 2:0

Góly: 26. Bezúch (Jansons, Varga) 45. Beták (Paukovček, Rajnoha)

Šimon Beták, útočník: „Paráda, vyhrali sme postupujeme do finále, sme nesmierne radi. Prešov bol výborný tím, bol to dnes vyrovnaný zápas. Bezi to dobre našliapol, dal víťazný gól a to bolo rozhodujúce. Chybička Prešova sa potrestala a my sme to využili. Ďakujeme, fanúšikom, že prišli a opäť nás podporili. Pred zajtrajškom nám zostáva už len dobre sa vyspať, musíme sa mentálne pripraviť a všetci vieme o čo hráme.”

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Po mentálnej stránke sme odohrali veľmi náročné stretnutie. Vedeli sme, že iba víťazstvo nám zaručí postup do finále a žiadna druhá šanca neexistuje. O to náročnejšie to bolo. Stretli sa dva tímy, ktoré chcú postúpiť do extraligy. Všetky naše doterajšie vzájomné duely boli naozaj ťažké. Rozhodol prvý gól, po ktorom sme sa upokojili. Po tom druhom som už veril, že chlapci to uhrajú.“

Žilinskí Vlci si vo finále JOJ Šport Slovenského pohára zmerajú sily s tímom HK ‘95 Považská Bystrica už o 14:00 hodine.


Súvisiaci článok
Skvelá správa! Hokejista Sebastián Šmída je späť medzi žilinskými Vlkmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť