Pondelok 16. 09. 2024 06:47:46 | Meniny má Ľudmila

SNOW SHOW 2024, najväčší bezplatný test lyží a snowboardov na Slovensku, v Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica už 27-28.1.2024

Osemnásty ročník SNOW SHOW prinesie najväčší bezplatný test lyží a snowboardov od šiestich značiek, diskusie so známymi osobnosťami a koncerty slovenských interpretov, To všetko aj v lyžiarskom stredisku Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica - Dedovka.

Inzercia |24. január 2024|11:30:52

Zdroj: Snowparadise Veľká Rača Oščadnica

Súvisiaci článok
Skupina TRAKTOR mieri do piatich slovenských miest. V rámci Traktor Slovakia Tour 2024 zaspieva svoje najväčšie hity!
Čítajte viac >

Organizátori SNOW SHOW pozývajú všetkých milovníkov lyžovania, snowboardingu a hlavne skvelej zábavy do lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača. Hlavnou myšlienkou podujatia je spestrenie a obohatenie víkendu 27-28.1. počas zimnej sezóny 2024, a vytvorenie nezabudnuteľnej atmosféry na svahoch i mimo nich.

„Tento rok je pre nás skutočne výnimočný. Návštevníci SNOW SHOW si budú môcť vyskúšať lyže a snowboardy šiestich špičkových značiek, vypočuť si diskusie so známymi osobnosťami a zabaviť sa na koncertoch slovenských umelcov," povedal Matúš Kozina, organizátor podujatia.

SNOW SHOW 24_5.jpeg Zdroj: Snowparadise Veľká Rača Oščadnica

Vo vybraných strediskách bude hlavným športovým lákadlom pre návštevníkov bezplatný test lyží a snowboardov značiek Rossignol, Atomic, Salomon, Elan, Kästle a Capita. Počas dňa si môžu lyžiari i nelyžiari užiť Rozhovory na hojdačke s inšpiratívnymi osobnosťami a mnoho súťaží pre všetky vekové generácie. Pre návštevníkov bude zabezpečená skibusová doprava z mesta Čadca a späť. V spomínanom lyžiarskom stredisku sa postará o tanečnú zábavu Brano DJ a o podvečerný program sa naživo postará Rene Rendy & Cico Band.

„Tento ročník bude výnimočný aj pre fanúšikov saunovania, pre ktorých sme si pripravili originálnu fínsku saunovačku priamo na svahu."

SNOW SHOW 24_1.jpeg Zdroj: Snowparadise Veľká Rača Oščadnica

Návštevníci si prídu na svoje pri ochutnávke horúcich aj ľadovo vymrazených nápojov Tatratea, Schweppes, DCafe a takisto môžu ochutnať aj nealkoholické a alkoholické pivá od remeselného pivovaru NILIO z Liptovského Mikuláša. Pre najmenších máme pripravené horúce prekvapenie od Granini.

Celú sériu SNOW SHOW uvádza a moderuje Láďo Varecha – moderátor rádia Europa 2, ktorý sa zaručene postará o zábavu pri moderovaní športových a súťažných aktivít.

Viac informácií o podujatí a partneroch nájdete na oficiálnej stránke www.snow-show.sk a taktiež na sociálnej sieti Facebook na TOMTO ODKAZE.

Článok vznikol v spolupráci so Snowparadise Veľká Rača Oščadnica.


Súvisiaci článok
Chcete pretancovať celý večer a pritom ochutnávať delikatesy? Potom je Benátsky bál pre vás ten pravý
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť