Štvrtok 19. 09. 2024 17:23:56 | Meniny má Konštantín

Nezmeškajte jedinečnú výstavu. Výtvarné dielka Ekoplagátik sú vo varínskej knižnici do konca januára

Ak vám skutočne záleží na životnom prostredí a chcete túto snahu spojiť so záľubou vo výtvarné diela, nie je nič jednoduchšie, ako zájsť do varínskej obecnej knižnice. Pod záštitou Správy Národného parku Malá Fatra tam totiž prebieha výstava umelecká súťaž pod názvom Ekoplagátik, ktorá sa sústredí na dielka tých najmenších z materských, základných a špeciálnych škôl. Čas máte ešte do konca januára.

Michal Szentivanyi|14. január 2024|09:32:35

Zdroj: Facebook/Národný park Malá Fatra

Súvisiaci článok
Výstava Harryho Pottera je predĺžená až do marca
Čítajte viac >

Správa Národného parku Malá Fatra vyhlásila ešte koncom minulého roka v rámci sprievodných podujatí 16. ročníka medzinárodnej súťažnej prehliadky plagátov Ekoplagát´23 Žilina výtvarnú umeleckú súťaž pre materské, základné a špeciálne školy pod názvom Ekoplagátik.

„Pripomíname, že do 31. januára 2024 prebieha v priestoroch Obecnej knižnice vo Varíne výstava výtvarných prác súťaže Ekoplagátik," píše v aktuálnom statuse správa národného parku. Tá pripomína, že pri návšteve výstavy, ktorá trvá už od 19. decembra 2023, môžete hlasovať za najkrajší plagát.

Okrem autora víťazného plagátu bude vecnou cenou ocenený aj jeden hlasujúci, ktorého kompetentní vylosujú po ukončení výstavy. Obecná knižnica sa nachádza na ulici Jozefa Martinčeka 131 na druhom poschodí. Výstavu je možné si pozrieť počas výpožičných hodín. Tie nájdete na webe knižnice.


Súvisiaci článok
Ochrana prírody je nesmierne dôležitá. Správa národného parku vyhlásila súťaž o Ekoplagátik
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť