Pondelok 13. 05. 2024 03:09:31 | Meniny má Servác

Pomôžte Belkovi nájsť šťastie: Psík, ktorý bol týraný, hľadá nový domov

Belko je dvojročný psík, ktorý aktuálne váži 13,5 kilogramov. Dobrovoľníci z Útulku Žilina nás informovali, že Belko sa našiel vyhodený na ulici po tom, čo žil u rodiny vo veľmi zlých podmienkach.

Juliana Krčulová|10. január 2024|19:45:22

Zdroj: Koláž SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Zvieratko nie je vec. Gina čaká na svojich nových majiteľov v Útulku Žilina
Čítajte viac >

Od dobrovoľníkov z Útulku Žilina sme sa dozvedeli, že Belko bol vyhodený na ulicu po tom, čo mal nešťastný život v rodine s hroznými podmienkami. „Ozvala sa nám suseda pôvodných majiteľov, že žil vo veľmi zlých podmienkach u asociálov. Buď ušiel sám, alebo sa ho zbavili priamo majitelia. Doteraz nemal pekný život, mal nedostatok jedla a dostával bitku,“ priblížili nám dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Podľa ich slov sa veľmi bojí metly a pri prudkých pohyboch sa schová. Potrebuje čas na to, aby si zvykol na nové prostredie a trpezlivého majiteľa. S ostatnými psami vychádza dobre a ľudia sú pre neho radosťou, najmä ak ho pohladia. Chce nájsť domov plný lásky, kde bude mať svoje miesto v rodine. Je čipovaný, vakcinovaný, odčervený a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Belka, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Lili je deväťmesačná sučka, ktorá prežila na opustenom dvore. Nájde konečne šťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť