Štvrtok 19. 09. 2024 17:24:31 | Meniny má Konštantín

Žilinskí Vlci zdolali Indiánov zo Žiaru nad Hronom až v samostatných nájazdoch

DOXXbet Vlci Žilina a HK MŠK Indian Žiar nad Hronom sa stretli v Niké Aréne v rámci 24. kola Tipos Slovenskej hokejovej ligy. Zápas bol plný napätia a rozhodli ho až samostatné nájazdy.

Juliana Krčulová|18. december 2023|08:00:13

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Colosseum Fight Night 3 ponúklo neopakovateľný zážitok a adrenalínom nabitú atmosféru (VIDEO)
Čítajte viac >

Napínavý duel 24. kola Tipos Slovenskej hokejovej ligy, ktorý Vlci Žilina odohrali na domácom ľade v Niké aréne proti HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, rozuzlili až samostatné nájazdy. V nich boli s dvoma presnými zásahmi úspešnejší Vlci, a tak naďalej zostávajú na domácom ľade neporazení.

DOXXbet Vlci Žilina - HK MŠK Indian Žiar nad Hronom 4:3sn (0:1, 1:2, 1:0, 1:0)

Góly: 34. Šmida (Galamboš, Varga), 41. Galamboš, 60. Šmida (Jansons, Mráz), sam. nájazd - Varga - 13. Rais (Šramaty, Suľovský), 36. Rajčan (Gabor, Brumerčík), 54. Jakúbek (Fekiač, Rais)

Počet divákov na nedeľňajšom zápase: 1 536

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Bolo to stretnutie, ktoré nás veľmi dobre preverilo. Musím uznať, že súper hral dnes veľmi dobre. Aj naši chlapci predviedli dobrú hru, len my sme predvádzali takzvaný festival nepremenených šancí. Videl som päťkrát prázdnu bránu, tri tyčky. Hokej sa hrá na góly, no cením si záver stretnutia, kedy sme sa zomkli a víťazstvo strhli na svoju stranu. Hralo sa pred 1500 divákmi, veľmi si vážime obecenstvo, ktoré nás na domáce zápasy prichádza povzbudiť.“

Peter Galamboš, kapitán tímu: „Podľa mňa to bol z našej strany dobrý zápas. Bohužiaľ dostali sme niektoré smolné góly a pálili sme jednu šancu za druhou. No nakoniec sme to v powerplay a nájazdoch uhrali. Niekedy sú také zápasy, že nám to tam nepadá, no aj tak sme to dokázali otočiť, takže sme šťastní.“

DOXXbet Vlci Žilina najbližšie na domácom ľade privítajú hokejistov HC Topoľčany, a to už v stredu 20. decembra o 17:30 hodine.

VSTUPENKY na stredajší domáci zápas si môžete zakúpiť prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa vrátili do boja o body s vysokým víťazstvom nad Skalicou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť