Utorok 17. 09. 2024 23:38:27 | Meniny má Olympia

Vlci Žilina sa vrátili do boja o body s vysokým víťazstvom nad Skalicou

Päť gólov od piatich rôznych hráčov. Vlci Žilina dominovali na Záhorí.

Juliana Krčulová|16. december 2023|10:20:20

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Nedeľný zápas venujú Vlci Žilina statočnému fanúšikovi Martinkovi. Do zbierky na pomoc s jeho chorobou sa môžete zapojiť aj vy
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina sa opäť vrátili do zápasového kolotoča. V rámci 23. kola Tipos Slovenskej hokejovej ligy vycestovali na Záhorie. V piatkovom dueli nastúpili proti Skalici, pričom z tímu spod Dubňa sa gólovo presadilo až päť rôznych strelcov. Domov si odniesli víťazstvo 5:1.

HK Skalica - DOXXbet Vlci Žilina 1:5 (0:1. 1:3, 0:1)

Góly: 24. Janáč (Obdržálek, Sloboda) - 8. Galamboš (Jakubík), 21. Varga (Holenda), 38. Michalík (Pišoja, Malina), 40. Koyš (Safaraleev), 43. Šmída (Galamboš)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Zápas sme si od začiatku rozohrali a celý čas kontrolovali. Skaličania sa snažili, ale Košarišťan podal veľmi dobrý výkon. Síce sme nehrali ani jednu presilovku, no napriek tomu sme dali päť gólov a sme radi.“

Sebastián Šmída, útočník: „Už pred zápasom sme vedeli , že nás nečaká nič ľahké. Náš cieľ bol dať čo najskôr 2-3 góly a dohrať zápas s kľudom. Podarilo sa nám dať prvé dva góly, no potom sme prestali hrať. Súper mal viac z hry, kedy sme mohli inkasovať aj viac gólov, podržal nás Košo. Neskôr sme pridali ďalšie góly a dotiahli zápas do víťazného konca.”

Najbližší domáci zápas čaká tím DOXXbet Vlci Žilina už túto nedeľu 15. decembra proti Žiaru nad Hronom o 17:00 hodine. VSTUPENKY sú k dispozícii aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina ovládli JOJ ŠPORT Slovenský pohár. Vo finále porazili súpera z Považskej Bystrice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť