Štvrtok 19. 09. 2024 12:16:00 | Meniny má Konštantín

Nedeľný zápas venujú Vlci Žilina statočnému fanúšikovi Martinkovi. Do zbierky na pomoc s jeho chorobou sa môžete zapojiť aj vy

Žilinskí Vlci sa počas leta zúčastnili charitatívnej akcie s názvom Beh s Vlkmi pre život, na ktorej bežali pre ich statočného fanúšika. Mladý bojovník Martinko čelí vo svojom živote ťažkému súperovi, Louis-Barovmu syndrómu. Hokejisti spod Dubňa v spolupráci s Chadim’s charity odohrajú v nedeľu duel so Žiarom nad Hronom špeciálne pre neho.

Juliana Krčulová|13. december 2023|11:45:04

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina ovládli JOJ ŠPORT Slovenský pohár. Vo finále porazili súpera z Považskej Bystrice
Čítajte viac >

Nedeľný zápas, v ktorom Vlci Žilina nastúpia proti Indiánom zo Žiaru nad Hronom, venujú statočnému fanúšikovi Martinkovi. Mladého bojovníka podporili žilinskí hokejisti aj v lete, keď sa zúčastnili charitatívnej akcie s názvom Beh s Vlkmi pre život, a rozhodli sa pomôcť opäť.

„Keďže vo vzduchu už cítiť príchod Vianoc, radi by sme Martinkovi a jeho rodine pomohli opäť. V spolupráci s Chadim’s charity odohráme v nedeľu duel so Žiarom špeciálne pre neho,“ informujú zástupcovia klubu Vlci Žilina na sociálnej sieti s tým, že počas zápasu bude na chodbách prebiehať zbierka prostredníctvom dievčat z Chadim’s charity, kde budete môcť Martinkovi prispieť na pomoc s jeho liečbou aj vy.

Špeciálne buly nedeľného zápasu príde vhodiť sám Martinko spolu so svojím bratom.

VSTUPENKY na nedeľný zápas, ktorý sa v Niké Aréne odohrá o 17:00 hodine, si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si obliekli šťastné dresy a postúpili do finále JOJ Šport Slovenského pohára
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť