Štvrtok 19. 09. 2024 02:14:57 | Meniny má Konštantín

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní vinníka dopravnej nehody

V utorok 12. decembra skoro ráno došlo na ceste číslo I/18, v smere od Martina na Žilinu, v pravotočivej zákrute pod starým hradom k dopravnej nehode.

Juliana Krčulová|14. december 2023|14:46:04

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Hrozí, že Námestovo zostane bez záchranky. Starostovia oravských obcí nevylučujú protest pred Úradom vlády
Čítajte viac >

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti informovalo, že doposiaľ neznámy vodič, pri vychádzaní z odstavnej plochy na cestu, nedal prednosť v jazde vozidlu idúcemu po hlavnej ceste, následkom čoho došlo k nárazu vozidla značky Volvo do zadnej časti neznámeho vozidla.

„Neznámy vodič si po tejto dopravnej nehode nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta nehody odišiel. 40-ročný vodič Volva sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ ozrejmilo riaditeľstvo.

Polícia po neznámom vodičovi ako aj neznámom vozidle naďalej pátra. Informácie o vinníkovi dopravnej nehody môže široká verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej Facebookovej stránke Polícia SR – Žilinský kraj.


Súvisiaci článok
Filip z Oščadnice týral svoju ex-partnerku. Na prokuratúre uzavrel dohodu o vine a treste, no sudca ju neakceptoval
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť