Piatok 26. 07. 2024 19:51:58 | Meniny má Anna, Hana, Anita

47-ročná vodička spôsobila dopravnú nehodu a z miesta odišla. Odmietla dychovú skúšku na alkohol aj vyšetrenie

V sobotu 25. novembra okolo pol jedenástej doobeda došlo na miestnej komunikácii v meste Žilina k dopravnej nehode. Média o tom informovala krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová.

Radka Kostánová|27. november 2023|20:00:20

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Tragická dopravná nehoda na Liptove. Muž bez reflexných prvkov zrážku s autom neprežil
Čítajte viac >

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informuje, že v sobotu 25. novembra okolo pol jedenástej doobeda došlo na miestnej komunikácii v meste Žilina k dopravnej nehode.

Ako ďalej médiám priblížila, na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 47-ročná vodička viedla osobné motorové vozidlo značky Peugeot po miestnej komunikácii v meste Žilina. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v smere jazdy narazila prednou ľavou časťou vozidla do zaparkovaného motorového vozidla. Po dopravnej nehode vodička s vozidlom odišla na neznáme miesto bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody.

02.JPG Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

„Krátko po dopravnej nehode vodičku vozidla značky Peugeot vypátrala policajná hliadka z Obvodného oddelenia policajného zboru Žilina - východ v blízkosti dopravnej nehody. Vodička sa odmietla podrobiť dychovej skúške na alkohol aj lekárskemu vyšetreniu odberom a vyšetrením krvi alebo iného biologického materiálu, či nie je ovplyvnená návykovou látkou,“ informovala.

Na záver dodala, že našťastie k zraneniu osôb pri dopravnej nehode nedošlo. Avšak, v súvislosti s touto udalosťou už žena čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Polícia odhalila v Žilinskom kraji minulý týždeň 32 vodičov pod vplyvom alkoholu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť