Sobota 07. 09. 2024 02:45:51 | Meniny má Marianna

Študenti z Liptova sa umiestnili na prvom mieste v súťaži Zlatý masér 2023

Žiaci Strednej zdravotníckej školy Liptovský Mikuláš odbor masér sa zúčastnili medzinárodnej súťaže žiakov stredných škôl v masérskych vedomostiach „Zlatý masér 2023“ v českých Klimkoviciach.

Radka Kostánová|23. november 2023|14:15:23

Zdroj: Facebook/Žilinský Samosprávny Kraj

Súvisiaci článok
Príďte zažiť atmosféru Vianočných trhov do školy v Bytči. Pripravené sú hudobné vystúpenia, vianočný punč a občerstvenie
Čítajte viac >

Žiaci zo Strednej zdravotníckej školy Liptovský Mikuláš odbor masér, Sandra Bystričanová, Benjamín Čanaky, Lukáš Sokol, Denis Poliak a Viktória Pavlíková, sa zúčastnili 8. ročníka medzinárodnej súťaže žiakov stredných škôl v masérskych vedomostiach „Zlatý masér 2023“ v českých Klimkoviciach. Informovali o tom zástupcovia Žilinského samosprávneho kraja na Facebooku.

„Tejto prehliadky masérskeho umenia žiakov sa zúčastnilo 15 škôl zo Slovenska a Českej republiky. Napriek tomu, že konkurencia bola veľká a veľmi dobre pripravená, naši žiaci boli veľmi úspešní. V kategórii „Kreative" obsadili úžasné 1. miesto. Žiaci si tak okrem diplomu a vecných cien odniesli neoceniteľné skúsenosti, načerpali inšpiráciu a získali množstvo zážitkov,“ priblížili.

Študentom, ktorí sa na súťaž pripravovali pod vedením Mgr. Radky Jiráskovej a Mgr. Martiny Zárubovej, všetci ďakujú a prajú im šťastie aj do budúcnosti.


Súvisiaci článok
VIDEO: 18-ročného Adama dnes prepustili z nemocnice. Už je obklopený svojimi blízkymi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť