Piatok 26. 07. 2024 23:13:36 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Tipy na darčeky podľa povahy ľudí. Venujte na Vianoce ten ideálny darček

Dostať alebo dať na Vianoce nevhodný darček je nepríjemný zážitok. Aby sa to nestalo aj vám, prinášame vám pár tipov na darčeky pre 7 typov ľudí, ktorými sa pravdepodobne najčastejšie obklopujete.

Radka Kostánová|19. november 2023|20:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Hľadáte dokonalý darček na Vianoce? Siahnite po sviečkach Svetluša, v ktorých je slovenská duša
Čítajte viac >

V tomto článku nájdete tipy na darčeky podľa povahy ľudí. Vybrali sme pre vás 7 základných typov, ktorými sa pravdepodobne najčastejšie obklopujete.

Romantická povaha

Pre romantického človeka je ideálny darček niečo, čo bude mať personalizovaný charakter. Rôzne šperky, retiazku s menom, kľúčenku s vyznaním lásky, box kvetín, ktoré nikdy nezvädnú, wellness set do vane, obal na mobil s fotkou alebo niečo ručne vyrobené.

woman-with-presents-front-christmas-tree.jpg Ilustračná foto. Zdroj: Freepik.com

Kreatívna povaha

Kreatívneho človeka poteší pod vianočným stromčekom niečo, čomu by mohol vdýchnuť život. Rôzne DIY boxy na tvorenie, umelecké pomôcky, zápisníky, perá alebo fixky, scrapbookový fotoalbum alebo sadu na výrobu svojho vlastného keramického riadu.

Veriaca povaha

Pokiaľ je človek, pre ktorého kupujete darček, veriaci, nič nepokazíte knihou s náboženskou tematikou. Taktiež sa tento človek môže potešiť obrazu, ružencu, drevenému krížiku alebo soche, ktorá zobrazuje anjela či svätú rodinu. Originálnym darčekom je taktiež Biblia, do ktorej si človek môže zapisovať svoje vlastné myšlienky a sú tam voľné miesta na poznámky.

Cestovateľská povaha

Pre človeka, ktorý rád cestuje, sa vyberajú darčeky veľmi jednoducho. Potešíte ho cestovateľským denníkom, fotoaparátom, rôznymi knihami o cestovaní, ktoré ešte nemá, môžete mu na pamiatku darovať talizman s vašimi fotkami, alebo skôr investovať do poukážky na originálny zájazd niekam, kam by chcel ísť.

Fitness povaha

Fitness nadšenca potešíte tiež ľahko. Venovať mu môžete oblečenie na cvičenie, ktorého nie je nikdy dosť, balíček proteínových tyčiniek alebo zdravých dobrôt, rôzne fitness pomôcky na cvičenie, permanentku do obľúbeného fitness centra, či rôzne e-booky. Nič nepokazíte ani smart hodinkami.

young-woman-unpacking-christmas-present-by-christmas-tree.jpg Ilustračná foto. Zdroj: Freepik.com

Módna povaha

Pokiaľ máte vo svojom okolí človeka, ktorý má zmysel pre módu a zaujíma sa o ňu, je ťažké mu ulahodiť. Vyskúšať môžete módne doplnky, taktiež rôzne šperky, náušnice, nadčasovú kabelku alebo batoh. Ak neviete veľkosť, oblečenie nekupujte, radšej darujte poukážku do obľúbeného obchodu.

Zábavná povaha

Zábavného človeka potešíte taktiež jednoducho. On bude spokojný už len z toho dôvodu, že ste si spomenuli. Podarovať mu môžete poukážku na adrenalínový zážitok, zoskok padákom alebo jazdu na tanku. Dobre urobíte aj vtedy, ak mu darujete zábavný kúsok oblečenia, ktorý bude mať na sebe 3D prvky, alebo vec, ktorú mal rád v detstve.


Súvisiaci článok
30 tipov na darčeky na poslednú chvíľu: Tieto veci nezruinujú váš rozpočet
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť